Traditionel elegance og skarp stil til det klassisk indrettede hjem

11. april 2022
Traditionel elegance og skarp stil til det klassisk indrettede hjem
I et sandt festfyrværkeri af filigran og snirkler gør Caleb Lysekrone et fornemt indtryk, der emmer af selvsikkerhed og elegance. Det klassiske design vender tankerne hen mod gamle herskabsvillaer, hvor lysekronen har været et afgørende og bærende element i indretningen. Skal spisebordet forkæles eller entréen have et pust af ægte Jane Austensk idyl, så er en Caleb lige sagen.
Calebs svungne arme og snirkler skaber blikfang med det samme og gør lampen til det samlende element i ethvert rum fra kælder til loft. Man kan med fordel hænge lampen i midten af lokalet, hvor det smukke design for alvor kan komme til sin ret. Til det velvoksne køkken-alrum kan man endda overveje to Caleb lysekroner med enten fem eller otte arme, hvilket giver en i sandhed overdådig dynamik, når lys og skygger får frit spil imellem de talrige krummelurer.

Sammen med det lækre lys spreder lampen sin unikke charme, og man kan næsten høre balkjolerne suse og champagneglassene klinke, når kontakten tændes. Det prægtige og formfuldendte design suppleres op med moderne belysningsmetoder – her kan man godt glemme alt om dårligt indeklima, brandfare og stearinpletter: lyset fra de otte LED-pærer når helt ud i hjørnerne og holder samtidig elregningen i bund.

De elegante slyngninger stilles i harmonisk kontrast til det rå og solide kædeophæng, der forener lampens mange detaljer til en skøn helhed. Banker dit hjerte for et old-school design, hvor det industrielle møder det svævende og grandiose, er Caleb lige lampen for dig. Og det bliver bedre endnu: lysekronen kommer nemlig i to versioner med hhv. fem og otte arme; der fås endda en Caleb væglampe i samme lækre design, så både vægge og loft kan få glæde af Lucandes seneste mesterværk.

Se hele serien af Caleb-lamper her