Designikon får nyt liv hos &Tradition | Se de udsøgte lanceringer her!

9. maj 2022
Designikon får nyt liv hos &Tradition | Se de udsøgte lanceringer her!
I 2022 havde &Tradition den ære at kunne markere Arne Jacobsens 120-års jubilæum med en relancering af den ikoniske AJ7 Bellevue Gulvlampe i hele to vidunderlige varianter. Bellevue designet var det første Arne Jacobsen tegnede tilbage i 1929, hvilket signalerede dansk minimalismes begyndelse. I tilblivelsen af Bellevue lampen, lod Jacobsen sig inspirere af Bauhaus stilen, hvilket betød, at han fokuserede på at kombinere funktionalitet og form – hvor det igennem årene kun er farven og materialet, der har ændret sig. I dag kan Bellevue betegnes som et designikon, der i den grad har sat sit præg på den danske designhistorie, hvorfor det fortsat er et af de mest fortrukne designs i de fleste hjem.  

Bellevue Anniversary Edition


Den danske arkitekt og designer begyndte enhver designproces med det funktionelle formål, som bagefter resulterede i forenklede designs med en naturlig skønhed, hvilket også skinner igennem hos de nye varianter. Præcis som det originale Bellevue design, bærer også disse nye specialudgaver præg af yndefulde, rene linjer og tidløshed, der gør, at de aldrig vil gå af mode, og deres gennemtrængende elegance og enkelthed passer til enhver indretningsstil.

I Anniversary udgaven kommer Bellevue AJ7 Gulvlampen i en nydelig Stone Grey farve med bronzeret messing detaljer samt i en skønt Hvid farve med bronzeret messing detaljer. Begge udgaver viser ærbødighed til originalen med den karakteristiske slanke, fleksible svanehals og skulpturelle figur, der afspejler Jacobsens renhed og sans for proportioner, hvilket han sværgede til som designfundament. Det minimalistiske design kombineret med de nye farver, giver lamperne et moderne og eksklusivt look, der kan nemt overføres til enhver type boligindretning. Pryd dit hjem med et unikt stykke dansk designhistorie med disse nye og eksklusive tilføjelser til Bellevue serien, og få en funktionel lyskilde samt et æstetisk element ind i din indretning, som med garanti vil skabe beundring blandt dine gæster og glæde for dig og din familie.  

Se begge Bellevue Anniversary Editions her