Pryd dit hjem med et ikonisk Diablo design i nye og moderne farver!

16. maj 2022
Pryd dit hjem med et ikonisk Diablo design i nye og moderne farver!
SÅ er den svenske djævel på spil igen! Belid har nemlig tilføjet to nye lækre farvevarianter i henholdsvis Sand/Metallic Bronze og Black til deres populære Diablo lampeserie. De nye farvekombinationer kommer både som pendler, bord-, og gulvlamper i flere størrelser, så du kan få præcis dén lampe, der passer til din indretning og dit belysningsbehov. Kombination af seriens stilrene former, materialer og nye, eksklusive farver gør, at disse lamper hurtigt bliver et must-have for alle designelskere, hvor lamperne med garanti vil skabe blikfang i alle rum, de pryder.

Da produktionen startede 1969, havde Belid stærkt fokus på metalforarbejdning, hvor de løbende har opdateret og udvidet deres sortiment med nye teknologier og materialer, som også gør, at de i fem årtier fortsat har været relevante og blandt danskernes favoritter. Et af de designs, som er blevet en vigtig del af Belids design-DNA er Diablo, der første gang så dagens lys i 2010, hvor den fik omgående succes. Serien er designet af Joakim Fihn, som siden 2008 har formidlet Belids traditioner gennem høj kvalitet, udsøgt håndværk og høj funktionalitet. Dette resulterede i en tidløs og stilren lampeserie, som kan passe ind i alle indretningsstile, lige fra de moderne til de traditionelle, hvor den formår at skabe et atmosfærisk lys, der sætter en hyggelig og behagelig stemning.

De nye og eksklusive farvekombinationer fremhæver lampernes elegante og tidløse udtryk, som også gør lamperne yderst dekorative i indretningen. Fælles for alle Diablo lamper er den karakteristiske lag-på-lag lampeskærm, som sikrer, at lyset bliver spredt på en flot, behagelig og blændfri måde. Dette gør sig naturligvis også gældende for de nye farver, som også manifesterer den samme klassiske æstetik samt bløde lysfald. Kombiner de nye farvekombinationer, størrelser og varianter med de gamle, og skab et personligt, unikt og dekorativt udtryk i din indretning, som med garanti vil skabe beundring blandt dine gæster og glæde for dig og din familie.

Se hele Diablo serien her