Frandsen tilføjer spændende nye designs til Butterfly-serien

16. juni 2022
Frandsen tilføjer spændende nye designs til Butterfly-serien
Vi får helt sommerfugle i maven ved tanken om at den danske designvirksomhed Frandsen og deres head og design Toni Rie har netop introduceret en række fantastiske nye lamper til deres nuværende Butterfly-familie.

Toni Rie designede de første lamper til Butterfly serien i 2021, hvor den blot bestod af pendler – men allerede i 2022 er vi blevet så heldige at få endnu flere lamper til samlingen. I 2022 består serien derfor nu også af bordlamper, gulvlamper og en pendler i en spændende større udgave. Alle de nye lamper bærer også præg af de eksisterende lamper med den samme karakteristiske lampeskærm, der, udover at være inspireret af den skandinaviske designtradition, også er sammensat af to halve kupler, der vender modsat hinanden, hvilket gør lampen særlig bemærkelsesværdig i indretningen.

Alle lamperne har desuden et touch af ubesværet elegance og minimalisme, da der nemt kan integreres i både de traditionelle, moderne eller vintage-inspirerede indretningsstile. Her kan de forskellige modeller placeres alle steder, hvor ved siden af sengen eller sofagruppen, i vindueskarmen eller over spisebordet blot er nogle af de mest oplagte placeringer.

I den øverste kuppel af lampeskærmen sidder der flere diskrete huller, der gør, at lyset bliver spredt på en blød, behagelig og blændfri måde, hvilket formår at sætte en hyggelig og tilbagelænet stemning i de givne omgivelser.

Alle de nye lamper kommer i de genkendelige Tan Grey, Steel Blue, Pale Green, Red og Green farver samt også i en ny Chrome farve – så der findes helt bestemt også en nuance, der kan matche din stil. Pryd dit hjem med en enestående Bytterfly lampe, der ikke blot fungerer som belysningskilde men også som et dekorativt indretningselement, der aldrig går af mode.

Se hele den skønne Butterfly serie fra Frandsen her