Como fra Dyberg Larsen i ny, moderne og unik farvekombination!

30. juni 2022
Como fra Dyberg Larsen i ny, moderne og unik farvekombination!
Ønsker du at bringe en hyggelig, varm og hjemlig stemning med ind i din indretning? Så har vi gode nyheder! Fordi danske Dyberg Larsen har netop tilføjet en række nye lamper til en af deres unikke lampeserier; Como.

Det danske belysningsbrand har designet enestående lamper, der siden grundlæggelsen i 2011 har været dybt forankret i den skandinaviske designtradition med deres rene linjer, strømlinede og minimalistiske udtryk samt brug af sorte og hvide nuancer. Dyberg Larsen har et bredt sortiment af udsøgte lamper til både inden- og udendørs, der let kan passe ind i de fleste indretningsstile, hvilket også gør sig gældende for de nye Como lamper.  

Med Como serien har Dyberg Larsen endnu engang formået at skabe nogle unikke og iøjnefaldende lamper, der klart reflekterer deres enestående design-DNA med de elegante, rene linjer og den skandinaviske stil, som får dem til at skille sig ud i indretningen. Como serien består i dag af en gulvlampe, en pendel og en langbordspendel, hvor sidstnævnte også kan fås i sort metal. I 2022 kommer hele serien nu også i kombinationen smoke/messing, som får lampen til at emme af varme, hygge og velvære, som siver ud i resten af lokalet.

Como lamperne kan placeres alle steder i hjemmet, hvor de oplyser rummet på mere end en måde grundet den nydelige messing og de røgede lyskilder. På trods af at lyskilderne er synlige, sørger det røgede glas for, at lyset ikke er blændende for dig og dine gæster, så du roligt kan placere både pendlen og langbordspendlen over spisebordet og gulvlampen i din hyggelige læsekrog, og blot nyde den flotte og behagelige belysning. Uanset placering er du garanteret en moderne, æstetisk og funktionel belysningskilde, som pryder i din indretning og skaber blikfang i mange år.

Se hele Dyberg Larsens Como serie i smoke og messing her