PePo fra Made by Hand & Nina Bruun - Læs mere om de nye glaspendler her!

4. august 2022
PePo fra Made by Hand & Nina Bruun - Læs mere om de nye glaspendler her!
De simple ord ”Made by Hand” klinger i høj grad udsøgt kvalitet, unik form, enestående æstetik og exceptionelt håndværk. Det er derfor meget passende, at det moderne, danske design brand Made By Hand har valgt tage netop dette navn, som en hyldest til det fine håndværk og underdrevet luksus, der præger deres sortiment.

Made by Hand blev stiftet i 2014 med visionen om at skabe innovative samt holdbare designs, fremstillet af lokale håndværkere i Danmark og i udlandet. Den danske virksomhed er drevet af passionen for naturlige materialer og bestandighed, hvilket resulterer i æstetiske designs med udsøgte detaljer og en tidløs personlighed til boligen, arbejdspladsen samt andre beboelige områder.

I ønsket om at videreføre deres enestående designarv, har Made by Hand samarbejdet med den danske designer Nina Bruun med PePo pendlen som resultatet.  

PePo pendlen er et helt klassisk og enkelt design med en ubesværet elegance, der uden tvivl kan overføres til de moderne såvel som de traditionelle indretningsstile. Nina Bruun har formået at designe en exceptionel pendel med en organisk og taktil form, inspireret af formen på et græskar.

”PePo er designet med et ønsket om at skabe en simpel men samtidig skulpturel lampe med en yderst kommerciel tiltrækningskraft. Jeg ville utrolig gerne give den klassiske glaspendel lidt mere karakter og personlighed, ” beskriver Nina Bruun. PePo har derfor en traditionel funktion men med en anderledes form, der omfavner bløde bølger og bevægelser, som ikke ses i mange andre glaslamper.

Det enestående design er fremstillet af mundblæst opalglas, hvilket giver den et unikt og stilrent touch, der vil skabe beundring og blikfang uanset dets placering i indretningen. Du kan blandt andet anvende pendlen over spisebordet, i vindueskarmen eller i det mørke hjørne samt alle andre steder, hvor der mangler en diffus, behagelig og blændfri belysning. PePo pendlen fås også i to forskellige størrelser, så du kan få den helt rette model til dit behov!

Se de smukke PePo pendler her