Et verdenskort over dyreriget – Fejr mangfoldigheden med Ferm Living!

8. december 2022
Et verdenskort over dyreriget – Fejr mangfoldigheden med Ferm Living!
En bengalsk tiger, en Kamchatka brunbjørn, en sæl på Grønland, en kongeørn der sidder og holder øje over Saskatchewan, en bisonokse i det nordvestlige USA og en sydstatsaligator, der soler sig ud for den Mexicanske Golf.

Verden er det vigtigste, vi har, og mangfoldigheden i naturen og de mange smukke væsener, der bor i den, er værd at passe på. Det ved de hos Ferm Living, og de ved, at forundring og begejstring for dyr og natur hos børn hjælper dem forstå hvorfor, vi skal passe på kloden.

The World Textile Map er et stort verdenskort, der i stedet for at optegne grænser og lande bruger dyrene til at indikere, hvor i verden vi befinder os. Måske kan dine børn genkende Rødhalsen? Kortet er fantastisk på børneværelset, men du kan også sagtens bruge det i stuen eller køkkenet til at fejre dyreriget.

Kortet er lavet i økologisk bomuld, der selvfølgeligt er GOTs godkendt. Det bløde tekstil, som kortet er lavet af, er i en smuk offwhite nuance, der ikke forstyrrer i indretningen, men som sikrer, at hovedmotivet med de mange dyr står frem. Det taktile udtryk er naturligt og lunt, og de broderede dyr føles rare under fingeren, når man peger og fortæller.

Brug det til at skabe forundring, fordybelse og inspiration. Kortet er en fantastisk måde, hvorpå man kan introducere de mindste til dyreriget – og i stedet for altid at fokusere på grænser, lande, konflikter og mennesker, lander fokus naturligt på naturen og dens mangfoldighed. Hvor mange dyr kender dit barn? Vidste du, at borneo-orangutangen, du kan se i Sydøstasien, deler 97% af deres DNA med mennesker, og kan blive op til 45 år gammel i naturen?

Kortet er let at hænge op med de tre metalløkker, der er placeret i toppen af The World Textile Map, og kan let tørres af med en fugtig klud.

Foruden kortet findes der også en puf med samme motiv. Puffen er som en lille globus, og er skøn at ligge op af, når historiebøgerne skal læses. Hvorfor ikke sætte dig med de små og bladre i et atlas?  Se The World Map Off-White fra Ferm Living!