Stilren simplicitet fra New Works – Oplev de nye Brolly Portable bordlamper!

16. februar 2023
Stilren simplicitet fra New Works – Oplev de nye Brolly Portable bordlamper!
Den bærbare bølge er rullet ind over designverdenen, og den er i den grad kommet for at blive. Det er derfor en kæmpe fornøjelse at introducere en af de seneste lanceringer fra New Works lige her på shoppen, som netop er et bærbart design, du kan tage med dig overalt; nemlig Brolly bordlamperne!

New Works blev etableret i 2015 af Nikolaj Meier og Knut Bendik Humlevik, da de havde et ønske om at skabe et designhus, hvor der skulle være plads til nye, kreative eksperimenter – et sted for nye værker. Sammen med et nøje udvalgt team præsenterer det danske designfirma en kollektion, der hylder det gamle og det nye, det lyse og det mørke og ikke mindst den stærke skandinaviske tradition for udsøgt håndværk, materialitet kombineret med nutidens moderne former, hvilket også kommer til udtryk med de seneste Brolly Portable bordlamper.

Knut Bendik Humlevik er den kreative designer hos New Works, og det er netop den norske ildsjæl, der tegnede de første streger til Brolly bordlamperne i 2021. Brolly hylder de simple, geometriske former med sit slanke stel og koniske lampeskærm fremstillet i børstet stål, som giver den et tidløst, strømlinet og rustikt look, der vil fungere som en bemærkelsesværdig detalje i enhver boligindretning.

Brolly fås desuden i to farver, herunder Beige og Steel Black, så du frit kan vælge den nuance, der matcher din stil bedst. Derudover kan du placere den nydelige bordlampe, præcis hvor det passer dig, da den ikke er begrænset af hverken ledning eller stikkontakt, så du let kan flytte rundt på den efter dine skiftende behov. Derfor kan du også sagtens tage den en tur med på terrassen en sensommeraften, hvor du kan have brug for lidt ekstra hygge belysning. Brolly kan også dæmpes i tre niveauer på toppen af lampeskærmen, hvilket gør den nem at anvende, samt giver dig mulighed for at indstille lysstyrken perfekt efter dine behov. Lampen har desuden en lystid på op til 15 timer ad gangen, afhængig af hvilken lysstyrke du bruger, hvorefter du let kan oplade den igen ved brug af et magnetisk ladekabel, som du skal montere under foden på lampen, så du fortsat kan benytte dig af lampen, imens den lader.SE DE SKØNNE BROLLY PORTABLE BORDLAMPER FRA NEW WORKS HER