Oplev friheden med Bon Jour Unplugged fra Flos – det trådløse vidunder!

25. maj 2024
Oplev friheden med Bon Jour Unplugged fra Flos – det trådløse vidunder!
Bon Jour Unplugged er den trådløse version af den ikoniske lampekollektion designet af Philippe Starck for Flos. Denne lampe er ikke bare stilfuld og let, men også teknologisk avanceret takket være den banebrydende Edge Lighting Technology, der sikrer en jævn og behagelig lysfordeling.

Forestil dig en lampe, der følger dig gennem hele din dag - fra morgenens første lys til aftenens afslappede stemning. Bon Jour Unplugged er din faste følgesvend, uanset om du arbejder ved skrivebordet, hygger dig i stuen eller nyder en sommeraften på terrassen. Denne alsidige lampe er designet til at tilpasse sig dine behov og omgivelser, hvilket gør den uundværlig i enhver situation.

Den medfølgende oplader gør det muligt at oplade lampen fuldt ud på blot tre timer, så du hurtigt kan nyde dens lys igen. På højeste lysstyrke kan lampen lyse i imponerende seks timer, hvilket gør den ideel til både korte og lange situationer. Med den intuitive optiske dæmperkontakt på lampens base kan du nemt justere lysstyrken fra 10% til 100% og vælge mellem fire forskellige intensiteter. Dette giver dig mulighed for at skabe den perfekte belysning til enhver lejlighed, hvad enten det er skarpt lys til læsning eller blødt lys til afslapning.

Bon Jour Unplugged er udstyret med en moderne MicroUSB-C interface, der sikrer en trådløs funktion med en batterilevetid på mellem 6 til 24 timer, afhængig af lysstyrken. Dette gør den ikke kun praktisk, men også fleksibel, så du kan tage den med dig overalt i hjemmet eller endda udenfor. Lampen og dens tilbehør findes i et udvalg af forskellige finish og farver, så du kan skabe en lampe, der afspejler din personlige stil og passer perfekt til forskellige rum og stemninger i dit hjem. Ved at tilføje flere 'crowns' kan du nemt ændre lampens udseende og skabe nye atmosfærer, der matcher dit humør og din indretningsstil.

Bon Jour Unplugged er ikke bare en lampe - det er en kostbar, lille ven, der bringer lys og elegance ind i dit liv. Denne lampe er designet med omhu og præcision af den verdenskendte designer Philippe Starck, hvilket garanterer både høj kvalitet og æstetisk skønhed. Gør din hverdag lidt lysere med Bon Jour Unplugged, hvor elegance møder funktionalitet, og oplev forskellen det gør at have en lampe, der er lige så smuk som den er praktisk.

Se alle Bon Jour Unplugged lamperne fra Flos her

Oprindelig tekst af FLOS i FLOS STORIES