Navnet ”Astep” indikerer den nødvendige bevægelse for en rejse, der aldrig slutter. En rejse, hvor udvikling er nøgleordet.

Astep er en virksomhed, der kigger på fremtiden, men som også fortsætter på den sti to store entreprenører har skabt: Alessandros far Riccardo Sarfatti og hans bedstefar Gino Sarfatti. Med Astep ønsker designer Alesandro Sarfatti at skabe produkter til hjemmet, hvor den digitale teknologi får en mere meningsfuld plads i vores hjem. I det flotte sortiment findes re-designs af ikoniske emner, som er designet af Gino Sarfatti og Vittoriano Viganó. To designere, som begge var optimistiske og fremadtænkende i deres tilgang til design.

Model 2065 er en af disse re-designs, som er designet af Gino Sarfatti tilbage i 1950, og som i 2016 blev redesignet af Alesandro Sarfatti, her blev der tilført en ny variant af klassikeren, som gør den mere markant.
Læs mere om Model 2065 fra Astep her

Astep repræsentere vores beundring af tidløse opfindelser; objekter, der uanset hvornår de er designet eller lavet opretholder deres kant, deres evne til at påvirke vores liv og fremmer den måde hvorpå vi lever.