Woud er et nyt opkommende dansk brand, der blev grundlagt i maj 2014 af Mia Koed og Torben Koed. Efter 30 års erfaring indenfor salg og produktion af designmøbler, havde de begge to behov for forandring. Med høje ambitioner og fokus på den gode kvalitet, kastede de sig ud i udfordringen, om at starte deres eget brand - helt fra bunden.

Siden 2014 er det gået stærkt – danskerne forelskede sig straks i de mange unikke design og brandet har oplevet en enorm succes. Deres mission var og er stadig, at finde de største designtalenter og gøre deres innovative og enestående designs tilgængelige for alle. I 2019 arbejder Woud sammen med mere end 30 forskellige dygtige designere, der alle deler der passion for simpelt og nordisk design. Uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet, skaber de stilrent design, der passer ind i den nordiske indretning.

Holdet af designere inkluderer både opkommende designere og etablerede designnavne. Blandt andet Philip Bro, der står bag den smukke Stone Pendel, som er inspireret af strandens bløde runde sten. Rikke Frost, som har designet den skønne serie af Dot Pendler. Man skal især lægge mærke til Gap Pendlen, som er en simpel og feminin serie af pendler i enten sort elle hvid, kombineret med det gyldne metal, messing. Serien er designet af Studio Nur, som har kombineret det rå ydre med en feminin inderside, der giver et varmt og hyggeligt lys.

Se vores udvalg af Boligtilbehør fra Woud her