Nude

Nude

Brandet hedder Nude fordi deres produkter primært er produceret i glas. Et materiale der er simpelt og enkelt – og det samme er Nudes design. Med sit enkle udtryk i både materialevalg og design var navnet Nude født. Netop fokusset på glas som materiale giver Nudes lamper et stilrent design.
Nude distribueres af danske ROAM. I sin udvælgelse af produkter bryder ROAM med det traditionelle og det giver plads til autenticitet og til en ny anskuelse af design. Nysgerrighed er drivkraften bag ROAMs tilgang til design og de går derfor helt nye veje i udvælgelsen af deres kollektioner.
Lamperne i glas fra Nude er resultatet af ROAMs nysgerrige og utraditionelle tilgang til design og materialer.

Kontrastfyldte og utraditionelle glaslamper


Når brandet designer sin lampekollektion er det med fokus på kontrasterne. At skabe det helt rette og stilrene design er for Nude et spørgsmål om at gå nye veje og finde balancen mellem to kontraster. Eksempelvis mellem to materialer -  det enkle glas og den kraftigere beton eller kobber.

Passion for det ukendte – en kobberlampe kommer til Danmark


At Nudes danske distributør ROAM går nye veje betyder at brandet bevæger sig væk fra de traditionelle og kendte designideer. I stedet bevæger ROAM sig mod det ukendt i deres søgen efter nye materialesammensætninger, innovation og godt design. Det betyder at ROAM søger i hele verden efter brandets lampedesign. En søgen der bringer innovative og inspirerende lamper til Danmark – som eksempelvis kobberlampen Mono pendel large smoke with cobber fra Nude. En lampe der netop kombinerer kontrasterne kobber og røget glas i et stilrent design.
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven