Nude

Brandet hedder Nude fordi deres produkter primært er produceret i glas. Et materiale der er simpelt og enkelt – og det samme er Nudes design. Med sit enkle udtryk i både materialevalg og design var navnet Nude født. Netop fokusset på glas som materiale giver Nudes lamper et stilrent formsprog.

Nude distribueres af danske ROAM. I sin udvælgelse af produkter bryder ROAM med det traditionelle og det giver plads til autenticitet og til en ny anskuelse af design. Nysgerrighed er drivkraften bag deres tilgang til design og de går derfor helt nye veje i udvælgelsen af nye kollektioner.
Lamperne i glas fra Nude er resultatet af ROAMs nysgerrige og utraditionelle tilgang til design og materialer.
Mono Pendel Small Smoke With Copper - Nude
Før DKK 3.325,00
Varen er på lager
Viser 1 ud af 1 produkter

Kontrastfyldte og utraditionelle glaslamper


Når brandet designer sin lampekollektion er det med fokus på kontrasterne. At skabe det helt rette og stilrene design er for Nude et spørgsmål om at gå nye veje og finde balancen mellem to kontraster. Eksempelvis mellem to materialer -  det enkle glas og den kraftigere beton eller kobber.

Passion for det ukendte – en kobberlampe kommer til Danmark


At Nudes danske distributør ROAM går nye veje betyder at brandet bevæger sig væk fra de traditionelle og kendte designideer. I stedet bevæger ROAM sig mod det ukendt i deres søgen efter nye materialesammensætninger, innovation og godt design. Det betyder at ROAM søger i hele verden efter brandets lampedesign. En søgen der bringer innovative og inspirerende lamper til Danmark – som eksempelvis kobberlampen Mono pendel large smoke with cobber fra Nude. En lampe der netop kombinerer kontrasterne kobber og røget glas i et stilrent design.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.