Nyheder fra Stockholm Furniture & Light Messen 2018


Hvert år i februar måned strømmer hele Europa mod Sverige, for at besøge ”Furniture & Light” messen i Stockholm. På messen præsenterer over 700 brands deres nyheder, nogle af de helt store kanoner indenfor arkitektur og bolig holder foredrag og de nye ”upcoming” designtalenter rundt omkring, har mulighed for at vise dem selv og deres produkter frem.

Flere messehaller er fyldt med skønne lamper fra alle de store mærker, og Lampemesteren var selvfølgelig på pletten i Stockholm, for at se og indkøbe de dugfriske nyheder til jer, så I kan være helt med på de nyeste trends og tendenser.

Vi har indkøbt et stort udvalg af skønne nyheder fra blandt andet Menu, Normann Copenhagen, New Works, &tradition og DCW.

Herunder har vi udvalgt nogle lækre nyheder og du kan lade dig inspirere og blive en af de første til at få disse nye lækre lamper hjem til dig.  


Du kan finde alle vores andre nyheder her.Mantis Mini fra Schottlander

Mantis Mini fra Schottlander

Mantis BS2 Mini Væglampe - Smuk, elegant og noget helt specielt! Mantis lamperne fra Schottlander gør visuelt op med tyngdekraften som vi kender den, og med sin serie af industrielle lamper har designer og skulptør Bernard Schottlander formået at skabe noget tidløst og helt fantastisk. Mantis Mini er ligesom dens storebror, den klassiske Mantis lampe, noget helt unikt og med sin lille størrelse kan den passe ind alle steder. Mantis er en hel skulptur i sig selv, og vil få meget opmærksomhed, hvor end du placerer den i hjemmet.

Find Mantis Mini her.


Nyheder fra &tradition

Nyheder fra &tradition

Design firmaet Space Copenhagen har designet den skønne serie – Copenhagen – for &tradition. De smukke pendler i serien er meget populære, og nu udvider &tradition serien med en væglampe, en gulvlampe og 2 bordlamper alle kaldet SC og alle i samme smukke design. Nyhederne passer perfekt ind i det moderne og minimalistiske hjem, med dets klare referencer til det industrielle og rå look. Lamperne giver et smukt og roligt lys, og vil se fantastiske ud på skrivebordet, i hjørnet af stuen eller ved sengen.

Find SC lamperne fra &tradition her.


&tradition har også lanceret den nye Journey lampe, som er en smuk og meget anvendelig bordlampe, som også kan fungere som væglampe og som vil se skøn ud i alle hjem. Kommer i 3 forskellige farver, så det er helt sikkert muligt at finde en, som passer ind hjemme hos dig.

Find Journey lige her.
Nyheder fra Menu

Nyheder fra Menu

Menu står for nogle af sæsonens lækreste nyheder. Tribeca-serien designet af danske Søren Rose, er udvidet med en loftlampe – Hudson – som er fantastisk smuk, og passer perfekt ind i det moderne og rustikke hjem. Hæng to over din køkken-ø i stedet for en pendel, eller måske en enkelt i hjørnet af stuen! Det vil se så lækkert ud, og være en ”showstopper” for både dig og dine gæster.

Find Hudson her.
Menu har ligeledes lanceret nogle nyheder i den kendte JWDA serie, så lampen nu også fås med hvid marmorfod og med sort metallic fod. Super elegant bordlampe, som passer ind alle steder.

Find JWDA her.
Nyheder fra Normann Copenhagen

Nyheder fra Normann Copenhagen

Den lækre Amp-serie fra Normann Copenhagen er meget populær og hænger i mange hjem rundt omkring i hele verden. Nu bliver serien udvidet med flotte nyheder, hvor fatning eller fod er i messing og med enten hvidt eller røgfarvet glas! Super flot og elegant, og vil passe fantastisk ind alle steder.

Find Amp her og scroll ned i bunden for at se de smukke nyheder.

                                       

Nyheder fra New Works

Nyheder fra New Works

Danske New Works har også lanceret nogle smukke nyheder, blandt andet den kendte Kizu lampe i sort marmor og i en small udgave på 35 cm, i både hvidt og sort marmor. Kizu er blevet meget populær på grund af den anderledes form og næsten uvirkelige æstetik. Sæt Kizu på reolen eller måske i vindueskarmen. Hvor end den placeres vil den se fantastisk ud! Så skal du bare beslutte om du er til hvid eller sort…

Find Kizu her.

Som du kan se, bliver foråret 2018 ret så lækkert på lampefronten, og med en masse smukke nyheder kan dit hjem også blive lyst op på smukkeste vis denne sæson.


Du finder alle vores nyheder her.