Bliv inspireret: tre indretningstricks med Muutos Top Pendel

4. maj 2023
Bliv inspireret: tre indretningstricks med Muutos Top Pendel
Da schweiziske Big-Game og Muuto satte sig sammen om at skabe Top Pendlen, var mission at skabe en lampe, der var alsidig. En lampe der kan løse alle opgaver, og som kan løfte alle indretningstyper. Den ikoniske form, nuancerne den fås i og det gode lys gør Top til en lampe, som alle uden tvivl kan finde en plads til – men præcist hvordan bruger man den? Vi har samlet tre bud, der kan inspirere og informere herunder:

1. Klassisk belysning over køkkenøen


De metalliske lamper og den malede skærm betyder, at du kan tilføje kulør til den ellers monotone indretning – men samtidigt betyder de nedtonede farver, at lamperne aldrig går af mode.

Med to, tre eller flere top pendler over køkkenøen har du både praktisk og æstetisk belysning, der kan belyse hvad end du laver ved køkkenøen – om det er tilberedning af mad, hygge med familien eller morgenmadscafé. Vælger du to eller flere ens pendler kan du opnå café eller barstemning, som man ellers kun oplever i trendy storbyer som Berlin eller London.

2. Klyngekunst i opholdsrummet


De mange forskellige størrelser og farver som Top pendlen fås i eksisterer ikke kun, så du kan finde netop den, der passer hjem til dig – det er absolut også tilladt at kombinere de forskellige varianter.

I et mørkt hjørne kan 3-4 top pendler hængt i forskellige højder gøre underværker – men i en kedelig indretning kan de være et mirakel. Kombiner både størrelser og farver, og opnå den dynamik og farverighed, som Muuto er kendt for. Lamperne er i Muuto farver, så du kan være sikker på, at de alle passer smukt sammen!

3. Spise- eller stuebordsbelysning


Uanset hvilken type spise- eller stuebord du ønsker belyst, findes der en Top-pendel til formålet.

Det store farveudvalg sikrer, at du altid kan finde én, der passer i din indretning – og de mange former betyder, at du altid kan finde en Top-pendel der passer i størrelsen. Har du et stort, rundt bord, kan vi anbefale at du vælger den lave men brede Top, der spreder lyset smukt – og har du aflangt bor, kan du kombinere flere af de mindre! Mulighederne er uendelige.

Er du blevet nysgerrig, så kan du udforske hele vores Top-pendel udvalg herunder:

Se alle Top-pendler fra Muuto her!