Effektiv belysning til alle rum med Asto Tube-serien fra SLV

29. april 2024
Effektiv belysning til alle rum med Asto Tube-serien fra SLV
Alsidighed og anvendelighed har altid gået hånd i hånd med holdbar kvalitetsbelysning hos de tyske belysningsmestre fra SLV, som du kan læse mere om her. I en fælles bestræbelse på at skabe en mulighedernes lampeserie med et enkelt og sammenhængende designkoncept, lampetyper til ethvert formål og en effektiv, men samtidig behagelig belysning til at assistere brugerne hver eneste dag er Asto Tube blevet til. Lampeserien omfatter både loft-, pendel- og væglamper samt påbygningsspots, så man har en passende model, hvad enten man har behov for grundbelysning, supplerende belysning eller accentbelysning. Lamperne kan vælges med én eller flere lyskilder, og hver eneste model kommer i både en sort og en hvid udgave, så man kan mixe eller matche lamperne med de øvrige omgivelser.

Alle Asto Tube-lamperne er kendetegnet ved deres strømlinede og detaljereducerede design. Lampehovedet har en enkel, cylindrisk form, der skaber en fokuseret belysning i et blændfrit skær med sine GU10 LED-pærer. Det minimalistiske ydre gør Asto Tube-lamperne til et uforstyrrende element i indretningen, idet den diskret træder i baggrunden og oplyser omgivelserne fra deres bedste side. Denne type design og lyskvalitet passer især godt til moderne hjem med forkærlighed for simplicitet, men kan også med stor succes integreres i butikslokaler og i andre forretningsmæssige sammenhænge.

Som prikken over i’et kan lystonen ændres gennem separate reflektorer, der sælges som reservedele inden for Asto Tube-serien. Her kan man vælge mellem en reflektor i guld, sølv, kobber eller mørk lilla for en smuk variation i belysningen. Se alle de moderne Asto Tube-modeller samt reservedele her!