En dråbe af glas - Moser Pendel

23. januar 2012
En dråbe af glas - Moser Pendel
Moser pendlen kom oprindeligt i flere varianter - i 3 størrelser og med 3 forskellige overflader – opalt glas med mat overflade, opalt glas med blank overflade samt en blank variant med et stribet udtryk.

Denne kampagne er udelukkende relateret til den blanke variant. Den tilbydes i størrelserne Ø 185, Ø 205, Ø 250.

Moser pendlen er designet af den svenske glasdesigner Anu Moser, og er inspireret af den dråbeform, som glasset danner, når en glaspuster blæser uden form.

Moser pendlen er, som historien antyder, netop lavet som en mundblæst glaslampe. Glastykkelsen medvirker til et meget smukt lys, uanset hvilken lyskilde, man vælger.

Det tykke opale glas diffuserer simpelthen lyskilden på en sådan måde, at overfladen i lampen bliver smuk, ens og behagelig at se på. Moser pendlen er naturligvis 100% blændfri.

Moser pendlen er også kendetegnet ved sit originale ophæng. Tre metaltråde fastgjort til ledningen holder glaskuglen. Udover ophængets geniale enkelhed, så gør det også af- og påmontering til en meget nem proces. Dette gør Moser pendlen til en yndet belysning i f.eks. køkkener og spisestuer. Den er imidlertid også særdeles velegnet til sove og børneværelser som generel belysning på grund af sin meget komfortable lysudsendelse. Kampagnen kører på landsbasis i perioden 23. januar til 4. marts 2012 eller så længe lager haves.

Moser Glossy Ø 185
Vejledende udsalgspris: kr. 2.095,-
Vejledende særpris: kr. 1.195,-

Moser Glossy Ø 205
Vejledende udsalgspris: kr. 2.395,-
Vejledende særpris: kr. 1.395,-

Moser Glossy Ø 250
Vejledende udsalgspris: kr. 2.695,-
Vejledende særpris: kr. 1.595,-