Farrow & Ball nyhed! The Muse Portable

17. december 2021
Farrow & Ball nyhed! The Muse Portable
Gør plads til et praktisk og æstetisk mesterstykke i højeste kvalitet, når den unikke britiske designvirksomhed Tala går sammen med de anerkendte farveeksperter fra Farrow & Ball om at skabe den perfekte løsning til dig, der ønsker at få mest muligt ud af belysningen i dit hjem, inden døre såvel som udenfor. Farrow & Ball er vidt anerkendt for deres høje kvalitet inden for maling, tapetsering og udsmykning af hjemmet, og deres dygtige håndværk og erfaring har sat sine tydelige spor i denne fantastiske nyhed fra Tala: The Muse Portable.

Pæn…


The Muse tager den klassiske lanterne og løfter den op til et nyt niveau med sit uforglemmelige design og den seneste teknologi inden for LED-belysning. Indretningen er forholdsvis enkel men indeholder samtidig mange matchende detaljer på hank, fatning og lysdæmper. Alt dette tilsammen får designet til at gå op i en højere enhed. Lampen har et yndefuldt og romantisk udtryk med et nostalgisk touch. Samtidig er designet så tidløst, at The Muse bare passer ind overalt og er den selvskrevne vinder i ethvert hjem.

… og praktisk


Ser man bort fra det lækre design, er The Muse Portable en utroligt alsidig lampe, hvor anvendelsesmulighederne varierer ud i det uendelige. Lampen er forsynet med en rotérbar Dim to Warm-lysdæmper. Denne er særligt følsom, så lysintensiteten kan justeres meget præcist, og du kan have glæde af The Muse fra morgen til aften. IP 44-kapslingsgraden gør The Muse Portable i stand til at tåle elementernes rasen. Kombineret med den lange levetid på det genopladelige batteri er The Muse perfekt at tage med sig ud året rundt. Tænd The Muse på en sen aften med vennerne og oplev, hvordan pæren indeni tilsyneladende svæver frit i luften.

The Muse har sit navn fra græsk mytologi, hvor de ni muser var den gamle verdens inspirationsgudinder. Muserne siges at inspirere kunstneren og begave ham med evnen til at få idéer og skabe nyt. I dette tilfælde er et lys gået op for Tala, der har brugt sin innovative opfindsomhed til at skabe tre muser: en i Candlenut White, en i Pleasure Garden Green og en i Hackles Black.

Se de tre skønne muser her