Hope fra Luceplan binder eftertragtet pris

17. juni 2011
Hope fra Luceplan binder eftertragtet pris
Hope lampen fra Luceplan vinder prisernes pris for innovation

På National Innovation Day den 14. juni, tildelte republikkens præsident Giorgio Napolitano, Hope lampen fra Luceplan, den eftertragtede  'Premio dei Premi per l'Innovazione'. En stor ære at modtage prisen som er stiftet af Fonden for teknologisk innovation og bakket op fra miniserielt hold. Den årlige "prisernes pris" fokuserer på fabelagtigt innovative og kreative præstationer, med det formål at øge innovationskulturens vækst i Italien.

Prisen blev modtaget af de to designere Francisco Gomez Paz og Paolo Rizzatto samt Alessandro Sarfatti, der er administrerende direktør for Luceplan. Det bekræfter blot succesen med et produkt, der på mindre end to år har formået at høste ekstraordinær anerkendelse hos både kritikere og forbrugere.

Alessandro Sarfatti udtalte ved modtagelsen at "jeg er især stolt over at modtage denne pris for et produkt, der opsummerer essensen af ​​Luceplan, der er innovation, enkle former, funktionel kvalitet og skønhed. Hope repræsenterer faktisk en moderne version af den arketypiske lysekrone, og det kommer til udtryk gennem en perfekt synergi mellem producenten, designerne og leverandørerne. De bedste ideer er altid kommet fra en kombination af disse specifikke former for ekspertise, og i sidste ende er det op til producenten, at have modet til at tro på projektet ".