Louis Poulsen relancerer ikoniske lamper i nye farver og materialer

28. august 2018
Louis Poulsen relancerer ikoniske lamper i nye farver og materialer

I 1958 omdefinerede den danske lysmester Poul Henningsen moderne belysning med sit design af PH 5, Koglen og Snowball. De ikoniske pendler repræsenterer ikke alene kulminationen på Poul Henningsens mere end tredive års arbejde med at skabe det gode lys, men satte også helt nye standarder for lampedesign. Med det revolutionerende flerskærmssystem kombinerede pendlerne intelligent funktion med et unikt og ultimativt formudtryk. I dag er lamperne fortsat kendt og elsket i hele verden!

I år er det seks årtier siden Poul Henningsen skabte de ikoniske pendler og det skal naturligvis fejres! I den anledning lancerer Louis Poulsen i efteråret 2018 PH 5 og Koglen i helt nye og aktualiserede versioner. PH 5 er blevet opdateret med en skærm i kobber mens Koglen nu udkommer i en messingudgave med indgravering. Oplev de klassiske pendler i nye materialer her.

Også den svævende lette og ultramoderne pendel Enigma har fået en ny farve. Indtil nu har lampen været lanceret i hvid, men fra den 1. september 2018 kan du også få den i sort. Køb den fantastiske pendel her.

Læs endnu mere om efterårsnyhederne fra Louis Poulsen her – og oplev de spændende farver og materialer!