Opret brugerGlemt adgangskode
Oligo
Type
9 stk
1 stk
8 stk
Farver
6 stk
Materiale
3 stk
2 stk

Oligo

I mere end 25 år har OLIGO LICHTTECHNIK GmbH stået for innovative armaturer og belysning til boliger samt design-orienterede projekter på verdensplan.
Virksomhedsfilosofien "føl lyset" (eller på udenlandsk - ”feel the light”) er afspejlet i alle deres produkter og deres helt unikke design.

Oligo lamper - Mere info

Det er en fuldendt symbiose af det funktionelt praktiske, tidløsheden samt en stor omhu til detaljer. Denne filosofi har været fulgt nidkært siden grundlæggelsen i 1987, alt imens virksomheden har udviklet sig til en stor belysnings producent med mere end 200 medarbejdere samt en verdensomspændende markedsføring med tilhørende salg.

Et af de mest fremtrædende træk ved deres produkter er at kvalitet, udvikling og produktionen alt sammen er "Made in Germany", hvilket afspejles i det sofistikerede design og den høje kvalitet.
Sammensmeltningen af disse egenskaber er rygraden og karakteristikken i disse produkter og er det som gør dem unikke. Der høstes regelmæssigt internationale priser for design og innovation.

Udviklingen og tilpasningen af nye teknologier sikrer at alle OLIGO produkter er ”state-of-the-art” teknologi der vil bringe glæde mange år frem i tiden.

For sikre ry og renomme for OLIGO og de dygtige medarbejdere, er det en selvfølge at alle lamper udsættes for en streng kvalitetskontrol og at de alle er udstyret med de korrekte test certifikater.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven