Oligo

I mere end 25 år har OLIGO LICHTTECHNIK GmbH stået for innovative armaturer og belysning til boliger samt design-orienterede projekter på verdensplan.

Virksomhedsfilosofien "føl lyset" (eller på udenlandsk - ”feel the light”) er afspejlet i alle deres produkter og deres helt unikke design.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Oligo lamper - Mere info

Det er en fuldendt symbiose af det funktionelt praktiske, tidløsheden samt en stor omhu til detaljer. Denne filosofi har været fulgt nidkært siden grundlæggelsen i 1987, alt imens virksomheden har udviklet sig til en stor belysnings producent med mere end 200 medarbejdere samt en verdensomspændende markedsføring med tilhørende salg.

Et af de mest fremtrædende træk ved deres produkter er at kvalitet, udvikling og produktionen alt sammen er "Made in Germany", hvilket afspejles i det sofistikerede design og den høje kvalitet. Sammensmeltningen af disse egenskaber er rygraden og karakteristikken i disse produkter og er det som gør dem unikke. Der høstes regelmæssigt internationale priser for design og innovation.

Udviklingen og tilpasningen af nye teknologier sikrer at alle OLIGO produkter er ”state-of-the-art” teknologi der vil bringe glæde mange år frem i tiden.

For sikre ry og renomme for OLIGO og de dygtige medarbejdere, er det en selvfølge at alle lamper udsættes for en streng kvalitetskontrol og at de alle er udstyret med de korrekte test certifikater. De producerer særprægede armaturer til stuen, og har vundet op til flere priser på deres skræddersyede belysningskoncepter. Oligo er et brand, der går op i deres håndværk, samt deres pålidelige kvalitet. De designer, skaber og producerer deres produkter i Tyskland med meget strenge kvalitetsstandarder.

Oligo’s produktsortiment bærer præg af deres teknologiske kunnen, samt deres kreativitet. I deres produktsortiment har de blandt andet deres pendellampe, Kelveen. Kelveen lampen kan rotere sit lys, så du selv kan bestemme hvor lyset skal være. Dens firkantede look med de bløde og runde kanter, skaber en teknologisk og professionel belysning med den LED spotlys. Kelveen fås kun i farven hvid.

Den unikke og populære, Mademoiselle Filou, fungere både som loftlampe og væglampe. Lampen kommer i et ekstravagant design, der er designet efter en spyflue. Mademoiselle Filou er en lampe, der er unik og sjov at kigge på, som helt sikkert vil falde i øjnene på en, når man træder ind i hjemmet. Hvis du går op i teknologiskdygtighed og kvalitet i din belysning, så er Oligo helt bestemt et brand der skal tjekkes ud.