Plumen
Type
1 stk
Farver
1 stk
Materiale
1 stk

Plumen

Plumen har den filosofi, at det at skabe smukke, effektive pærer vil inspirere verden til at skifte til bæredygtig belysning.

De valgte udfra den filosofi at nytænke ideen om CFL-pæren, og dette er endt ud i nogle yderst dekorative pærer, som samtidig er strømbesparende.

Plumen produkterne er meget enkle og giver dig dermed uendelige muligheder for at skabe din egen stil.

Mere om Plumen pærer

Hos Plumen startede de op med at udvikle den traditionelle pære, som stort set ikke havde udviklet sig i næsten 150 år. Denne industri manglede en pære, der gjorde folk vilde efter energieffektivitet. Så de udfordrede sig selv til at skabe en.

De har hele tiden været meget seriøse omkring lysdesign, hvor man udadtil ser det smukke, legende og provokerende design, mens deres strenge tekniske team inde bagved, har givet pærerne lang levetid - mindst 10 gange længere end en glødepære, samtidig med, at de højest anvender 20% af energien.

På den måde inspirerer de folk til at udforske nye effektive teknologier, der ikke går i kompromis med stil eller skønhed.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven