Opret brugerGlemt adgangskode
One Collection

One Collection

Under navnet Hansen & Sørensen ApS startede firmaet den første december 1990. Nu snart et kvart århundrede senere hedder det så One Collection men ejes og drives stadigvæk af Ivan Hansen og Henrik Sørensen.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

One Collection lamper

Både Ivan og Henrik kommer fra solide baggrunde i møbelbranchen, og den ligefremme, opsøgende og direkte salgsstrategi som de startede med er en hjørnesten i virksomheden i dag. Denne direkte kontakt til os i forhandlerleddet er med til at sikre en bedre oplevelse for kunderne.
En voldsom og gennemgribende passion for møbler og godt design er hamret ind I firmaets DNA, og har medført at et rygte som møbel-nørder hænger godt fast.

I 1998 kontakter Hanne Wilhelm, Finn Juhls enke, firmaet da hun skal have produceret en Model 57 sofa der skulle bruges ved en udstilling i hendes mands ære, som løb af stablen i 10 året for hans død. Arkitekt Bård Henriksen hjalp Hanne med at bestyre boet med rettighederne til Juhls design og havde foreslået at hun skulle kontakte gutterne fra Ringkøbing.
Resultatet af dette lille projekt blev så godt at Hanne og ”gutterne” udvidede samarbejdet med gen-opstarte produktionen af nogle flere møbler så som Poeten sofaen og Pelikan stolen.
Et eksempel på de udfordringer der var, kan det nævnes at der kun blev lavet nogle få eksemplarer af Pelikan stolen tilbage i 1940, så der var behov for en kombination af adgang til Finn Juhls hus, arkiver og andet materiale samt assistance fra Professor Noritsugu Oda i Japan.
Samarbejdet går så godt at Hanne til sidst foreslår at One Collection overtager rettighederne til hele produktkataloget, hvilket er opstarten på et helt nyt kapitel i One Collections historie.

Når man baserer porteføljen på kvalitetsmøbler lavet af talentfulde og hyggelige designere fra før, nu og i morgen så kan det kun ende med at blive spændende, og dette er så heldigvis iblandet et ønske om høj kvalitet og godt håndværk.
Der tilføres konstant nye unge designere til udvalget men der dukker skam også stadigvæk ”glemte klassikere” fra gemmerne som er med til at skabe en spændende og diversificeret produktlinje.
Det har været en lang og spændende vej fra opstarten, med en brugt Renault varevogn som skulle startes med et slag af en svensknøgle, til i dag hvor man er et etableret navn med egen produktionskapacitet.

Af projekter der emmer af prestige kan nævnes da designeren Erla Solveig Oskarsdottirs. Bessi stol blev valgt til COP15 klima topmødet, hvor der skulle leveres 2.500 stk. Eller da One Collection kom med ind over den renovering der er ved at foregå af Formynderskabsrådets sal i FN-bygningen, der skal bringes tilbage til fordums storhed.
Der har også været mange andre spændende projekter såsom Retten i Holstebro, Arkitekternes hus, Det Kongelige Bibliotek I København, Ambassaden I Berlin og mange flere.  
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven