PH 3½-3 Pendel fra Louis Poulsen i limited edition

Den eksklusive PH 3½-3 limited edition pendel med ravfarvet glas og messingstel, er lanceret af Louis Poulsen som en hyldest til Poul Henningsens geniale leg med lyset.

Pendlen er meget tro mod det oprindelige design fra 20'erne, hvor Poul Henningsen designede det legendariske treskæmsprincip. Vi er tilbage i 1926, og det blev allerede i slutningen af 1920’erne introduceret med farvet glas. Designet på messingophænget blev oprindeligt introduceret i 1928.

Den varme ravfarve og glans på skærmenes yderside kombineret med den sandblæste matte underside, giver et meget blødt lys med en ideel diffusion. Når pendlen er slukket, fortsætter den med at spille en dynamisk rolle, da dens blanke overflade spejler omgivelserne. Ophænget i børstet messing er ubehandlet, så det vil danne en unik og naturlig patina med tiden, medmindre det poleres.
Det italienske, mundblæste trelagsglas i den klassiske ravnuance understreger pendlens exceptionelt varme glød og menneskelige udtryk. Hver lampe er helt unik og lige så meget et kunstværk som reel funktionel belysning.

Den eksklusive variant er kun tilgængelig fra den 14. oktober til og med den 31. december 2017 og du kan købe den lige her.


// Ravpendlen kan desværre ikke købes mere //Men hvis du leder efter en smuk PH-pendel i samme stil, så kunne denne smukke PH 3½ - 3 Pendel i gul måske være en mulighed?

Ellers kan du se alle vores skønne PH-pendler lige her.Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven