Pierre Stadelmann

Pierre Stadelmann er en ung, og hastigt fremstormende, industriel designer fra Nantes, i Frankrig . Han slog sit navn eftertrykkeligt fast i 2011 med lanceringen af sin første kreation, WaAaf lampen.

For Pierre er Design som en kæmpe kasse med Lego, der kastes ud på gulvet og så kan der skabes på livet løs. Ideer, tanker og finurlige streger ender op som et helstøbt og færdigt koncept.  Det er vitterligt en hands on tilgang til det at skabe, hvor hænderne kastes ind i kampen om at få en ide omdannet til et solidt og brugbart design koncept. Et design koncept der er proppet med den lidenskab og de tanker der drev værket til det vi nu kan nyde som færdigt produkt.

I forsøget på altid forsøger at finde de rigtige brikker til at samle er det vigtigt at design-motoren brænder med en voldsom ild, passion og lidenskab. Det gør den hos Pierre der kan lide minimalisme, rene & organiske former samt at skabe produkter, som brugerne elsker, for deres streger, passion og evne til at give glæde.

Kendte produkter:
WAaf Bordlampen
"Alpage" Konsolbord
"Hexaphone" - Iphone forstærker


Uddannelse
2010 - International Master Industrial Design - Firenze Design Academy (IT)

2007- 2009 - BTS Product Design i praktik - Ecole de design de Nantes Atlantique (FR)

2006-2007 - Ecole de design de Nantes Atlantique (FR)

2004-2006 - BAC PRO dessin industriel - Nantes (FR)
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.