Pineapple

Frank Kerdil er manden bag PineApple serien der nu er blevet ret omfattende i størrelser, former, farver og versioner.

Til at starte med kom den spændende og fleksible Pendel der også kan anvendes som gulvlampe eller til bordet, men ret hurtigt kom ”rigtige” Bordlamper og Gulvlamper.

De overlappende skærme er med til at give et diffust og behageligt lys, samtidig med at de giver en krop og fylde som gør at lampen er til stede og fyldig for øjet, dog uden at virke tung og dominerende.

Lampen er skabt i den bedste danske design tradition. Hele serien er bygget op omkring et næsten usynligt stel lavet af poleret akryl, hvorpå der, i den originale udgave af lampen, er monteret kvadratiske hvide blade, eller plader om man vil.

Den spændende kogle form har både ananas og lotusblomst over sig, og giver spændende muligheder for at stramme op på indretningen.

Som en lille Joker er der dog top-versionen der er lavet helt igennem af aluminium, så lampen får et helt andet solidt indtryk.

Nu er materialevalget alt fra Diskret hvid over intrigant mirror, fræk guld, diskret alu, moderigtig kobber, forskellige farvede versioner, de fladere og ikke mindst den førnævnte helt i alu.
WireFrame Pendel Ø35 Hvid - DybergLarsen
Før DKK 1.999,00
Varen er på lager
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.