Reollamper

LAMPER TIL DIN REOL
Belysning til reoler og hylder er ofte overset, men det er nu i høj grad værd at overveje, da det faktisk kan give en helt usædvanlig ”wow”-faktor og et helt anderledes roligt og varmt indtryk af rummet – og fremhæve en smuk bogsamling eller smart reol. I Lampemesterens store sortiment finder du rigtigt gode idéer til nogle smukke reollamper.Vuelta Bordlampen er yderst skulpturel og giver et dekorativ blikfang i rummet, uanset hvor i indretningen du anvender den. Med inspiration fra gamle søjler, har de den buede lampe fået et lang rækker riller, der tilfører lampen elegance. Udført i opalglas, med indvendig LED lys, sender lampen et behageligt blødtog stemningsfyldt lys ud i omgivelserne. Med en højde på 21,5 og en dybde på blot 8,5 centimeter, kan lampen let placeres i din reol – uanset om hylderne er små eller store.
Vi starter ud med Lightsquare bordlampen af Morten Flensted for CHP Lighting. Med sit blændfrie lys er den helt fantastisk i bogreolen og fås i farverne hvid, sort, brun, grøn og lilla, så der er store muligheder for en Lightsquare lampe, der passer netop til dit farvetema. Lampen til venstre ses i brun.
Den spændende Mutatio 353 bordlampe fra Le Klint er formet som en cylinder med en frit justerbar diffuser og du har hermed fuld kontrol over lysets retning. Ydersiden er en mat sort finish og når du lukker den, forsvinder den nemt ind i en mørk kulisse. Rigtig smart som reollampe til de mørke hylder.
Specielt designet af Ingo Maurer til bogreolen er denne LED’s Oskar bordlampe. Og så indbygget bogstøtte tilligemed. Selvfølgelig kan den også stilles på et senge- eller natbord. Den har et fleksibelt ”svanehals-led”, så du nemt kan indstille lysets retning. En ledning på hele 4 meter gør den desuden nem at flytte rundt med.
Se vores store udvalg af lamper til reolen her

Du er meget velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores

Lamper til børneværelset, Stuelamper, Udendørslamper, Kontorlamper, Entrélamper, Standerlamper, Spisebordslamper, Badeværelseslamper, Soveværelseslamper