Se vores flotte showroom

Elsker du at handle på nettet? Så er du ikke alene! Nethandlen er eksploderet de seneste år, og her hos Lampemesteren er vi hoppet med på toget og buldrer derudaf med fuld fart indenfor nethandel. Men lige præcis indenfor designerlamper er beslutningen måske lidt for stor, til at tage ud fra et lille billede på en hjemmeside. Du vil måske gerne se størrelsen, formen og hele looket på den lampe du overvejer at investere i eller måske bare samle inspiration og se flere lamper i hænge sammen, så du kan se deres forskelligheder og blive inspireret.


Vi har et stort udvalg af Louis Poulsen >
Og hos Lampemesteren ved vi, at selvom nethandlen i dag blomstrer i fuldt flor, er der stadigvæk masser af folk, som gerne vil ”pille, rode og rage” lidt ved det, som de overvejer at købe. Derfor har vi fuld fokus på, at vores lækre butik i Ringkøbing står knivskarpt og klar med de lækreste lamper. Med over 500m2, har vi en af Danmarks største lampebutikker, og her finder du med garanti masser af inspiration til din nye lampe.


< Vi fører selvfølgelig de lækre lamper fra finske SectoKommer du ikke fra Vestjylland, så tag endelig en lille køretur ud til os alligevel, og så kan du jo også se lidt af det skønne område omkring Ringkøbing, når du nu er her alligevel. Er det en af de lidt mere specielle lamper du er på udkig efter, så kontakt os lige på mail eller telefon inden du hopper i bilen, så kan vi lige tjekke om vi har den lampe du er ude efter. Kontaktoplysninger finder du i bunden af hjemmesiden.

Har vi lampen på lager, men ikke udstillet, pakker vi den også meget gerne ud til dig, så du kan se den i butikken.


Vi fører et stort udvalg af lamper fra Light Years, blandt andet den populære Caravaggio >


Vi har et stort udvalg af alle de kendte mærker som Louis Poulsen, Le Klint, Secto, &tradition, Flos, Light Point, Menu, Lampe Gras, Muuto, Gubi, Frandsen, Luceplan, Mr Maria, Kartell, Verpan, Normann Copenhagen og mange flere.

Lampemesteren er en lampeforretning med mange år på bagen, og butikken er ejet af Wiese A/S, som er et lokalkendt og velforankret firma, med et stort antal elektrikere ansat. Vores butik er bemandet af butikschef Peter og butiksassistent Lone, som sørger for, at butikken altid fremstår indbydende og lækker. Ligeledes har de mange års erfaring i vejledning i både det visuelle og det tekniske bag valget af en designerlampe.


 - De skønne Lampe Gras lamper har vi også i butikkenSå hop i bilen, på cyklen, i toget eller bare på de friske gå-ben og kig ind til Lampemesteren. Vi garanterer for inspiration, smukke lamper og dygtige fagfolk.

Hvis du vil se vores store udvalg, finder du vores lamper her.

Vi ses hos Lampemesteren i Ringkøbing.Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven