Seletti Gulvlamper

Fra det humoristiske og ikke mindst kunstneriske brand Seletti, har vi spændende gulvlamper, der med garanti skaber personlighed og blikfang i indretningen. Med deres kombination af hverdagens genstande og den kunstneriske reference, skaber Seletti lamper, der i den grad skiller sig ud fra mængden.

Med inspiration fra lamperne på stadion, har designeren Emanuele Magini skabt en anderledes gulvlampe; Multilamp Gulvlampe. I lakeret metal med 6 lampeskærme har lampen et industrielt look, der giver et direkte funktionelt lys i hjemmet.  

Street Gulvlampe passer let ind i deres legende univers, og er nærmest taget ud af en old school tegneseriestribe. Lampen, der er inspireret af den ældre gadebelysning, har fået et uformelt touch, med den buede form og de skønne farver. Med en højde på 190 centimeter kan Street gulvlampen både anvendes over et spisebord eller i forbindelse med sofagruppen.

Se hele udvalget af Seletti gulvamper nedenfor.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.