Seslef

Seslef lysdesign er med til at ændre lyset, deres kendetegn ved deres design er det rå, men bløde udseende, som giver et indbydende udtryk.  

Seslef’s designfilosofi bærer præg af tidløst æstetik og ro, som er forenet i deres unikke og bæredygtige designs. Seslef er et dansk brand, der står ved de danske værdier.
Pagode LED Pullert - Seslef
Før DKK 2.295,00
Vælg variant for lagerstatus
Viser 1 ud af 1 produkter

Mere om Seslef udendørslamper

Blandt Seslef’s lampekollektioner, har vi den populære Pagode lampeserie. Pagode serien har et japansk inspireret design. Seslef udendørslamper skaber en unik design oplevelse, der kan lyse din indkørsel, terrasse eller husets facade op. Disse udendørslamper fra Seslef designkollektion har et behageligt udtryk, som klæder udendørs rummet og går i ét med naturen omkring sig.

Udendørs lamperen giver et varmt lys fra sig, som er indbydende for forbi passende udenfor. Den enkle og simple stil med de rene kanter er det, der skaber Pagode udendørslampen. Lampeserien Pagode er en udendørslampe serie, der passer perfekt ind i det skandinaviske design og hjem. Pagode lampeserien fås som pullert og væglampe.

En anden unik lampeserie fra Seslef er en moderne og lækker udendørslampe, som har navnet Fakkel. Fakkel serien har fundet sin inspiration i det gamle fakkeldesign. Det er en udendørs lampe, der har et flot og råt design, og som står rigtig flot. Udendørslampen kommer med et LED-modul, der sikrer et lavt energiforbrug og en lang levetid, hvor der både er tænkt på miljøet og den økonomiske fordel. Fakkel udendørslampeserien kommer, som væglampe og pullert, så du både kan kæle for din facade på huset, samt din indkørsel. Denne flotte fakkellampe har både LED lys og oliebrænder, alt efter smag og behag.

Seslef har også designet en elegant udendørslampe, der skaber en rolig og indbydende belysning med dens lune hvide lys. SD1 er en enkel, rund og elegant udendørs pullert, som er perfekt til villaen. SD1 udendørslampen er rigtig flot og klæder dens omgivelser.

Seslef har et sortiment, hvor du nemt kan finde en udendørslampe, der vil klæde din facade på huset eller op igennem din indkørsel.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.