Shade

Shade er en dansk virksomhed med fokus på funktionel og alsidig belysning. Deres mission er, ved hjælp af den nyeste teknologi, at ændre den måde vi interager og kontrollere vores belysning i hjemmet.

I Danmark har vinteren færre timer med dagslys, end i mange andre lande. Måske dét er årsagen til at vi har en lang og stolt tradition for at designe og optimere belysning i vores hjem. Shade har taget den tradition til sig og kombineret den med den nyeste teknologi. De arbejder efter filosofien om, at lade sig inspirere af solens naturlige cyklus og søger efter det oplagte i stedet for det suspekte.

Brugeren skal have fuld kontrol til at justere lyset efter eget ønske og behov i hverdagen. Som man kan med deres Serie ØS1, som består af Pendler, bord-, gulv- og væglamper, hvor både lysets styrke, retning og ikke mindst farve kan indstilles. Den er udarbejdet i samarbejde med den anerkendte designer Øivind Slaatto. Lamperne er lette at betjene fra en Shade Switch der medfølger og lette at indstille via en app på en smartphone.

Shade bestræber sig på at skabe alsidig og fleksibel belysning, der er optimal under alle forhold. De kalder det ”Better Light – Better Living”.
Viser 2 ud af 2 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.