Opret brugerGlemt adgangskode
Shaping Your Day
Type
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
Farver
2 stk
Materiale
3 stk

Shaping Your Day

To driftige unge designere der har arbejdet med produktdesign og arkitektur for mange kunder over hele verden i mere end et årti.

De udtænkte og opstartede i 2012, mærket ShapingYourDay, som et rum hvor de kunne skabe og producere unikke samt funktionelle lamper, tilbehør og møbler, til overkommelige priser, uden at gå på kompromis med kvalitet og form. Mærket har så absolut været en succes!

Efter to år med spændende design og udvikling, er deres drøm og ambition om at bidrage med nye klassiske designs til den stolte danske møbeltradition, banket fast med syvtommer søm.
Blandt andet er de svært stolte af den nye Viggo møbelkollektion. Viggo kollektionen omfatter stole, barstole, bænke, spiseborde og sofaborde.Designerene og ejerene af ShapingYourDay er bedre kendt som Karina Mencke og Marcus Vagnby

 

Karina Mencke 1977 (tysk & dansk)
Designer, kunstner og brand ejer

Marcus Vagnby 1981 (dansk)
Designer, arkitekt og brand ejer
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven