Singles Day 2019 hos Lampemesteren

Singles Day er ALTID den 11. november, hos Lampemesteren fejrer vi dagen hele weekenden fra den 8. november til og med den 11. november 2019.
En weekend med LÆKRE tilbud! Men du skal være hurtig – nogle tilbud er kun i begrænset antal!

Se alle vores tilbud her


Hvad er det egentlig vi fejrer til Singles Day?


Det spørgsmål er vi nok mange der har stillet os selv – og det er HELT forståeligt. Det er nemlig meget mere end af de største shoppingdage – det er hyldest til alle verdens singler.
Dagen opstod i Kina tilbage i 1990’erne – hvor unge kinesere ville fejre og vise med stolthed at de var single. Det var heller ikke tilfældigt at det blev den 11. november – det er nemlig dagen med flest ”singles” (et-taller) 11.11

Men uanset om du er single eller har en at dele hverdagen med så brug dagen til at forkæle dig selv eller den du holder af.

Singles Day er i den grad en dag hvor der er plads til at hylde sig selv – og ikke mindst nyde selvforkælelse i alle former. Et perfekt power-boost inden julen står for døren og vi deler ud af næste-kærlighed og omsorg for vores nærmeste.

Singles Day tilbud


Vi har samlet en lang række tilbud til dig. Se dem alle i vores tilbudskategori, hvor du bl.a. kan spare 22% på lamper fra Verpan. Du finder også årets kampagne på den populære Flowerpot VP1 – og en masse andre lækre og spændende tilbud fra mange af vores leverandører.

Find din nye lampe i vores tilbud her

Rigtig god Singles Day til dig fra Lampemesteren