Soveværelseslamper

LAMPER TIL SOVEVÆRELSET
Dit soveværelse er dit personlige sted, som du kan indrette uden hensyntagen til, at andre også skal finde sig til rette. Uanset om vi har valgt et dramatisk, romantisk, moderne  - eller måske et lidt skørt - design, er belysningen efter mørkets frembrud vigtig for stemningen i rummet. Din soveværelseslampe skal være med til at sikre, at dit soveværelse er hyggeligt og roligt samtidig med, at den skal give tilstrækkeligt lys at læse ved. I de mørke vinteraftener er din lampe ofte det sidste, du ser - og det første, når du vågner om morgenen. Derfor er det vigtigt, at den er smuk og passer til din stil og indretning. Vi har mange lamper i forskellige stilarter, der passer fint til netop dit soveværelse - lige fra det helt moderne til den traditionelle elegance, det være sig væg-, bord- eller loftlamper


<hr><font size="+2">KIMO VÆGLAMPE</font>


KIMO VÆGLAMPE

Kimo LED Square Shelve Væglampe USB White/Nickel fra Lucande er den ideelle ledsager til ethvert soveværelse. Den hvide/nikkel finish tilføjer et moderne præg og skaber en beroligende atmosfære. Den indbyggede LED-teknologi sikrer en behagelig belysning, ideel til afslapning eller læsning inden sengetid. Med den unikke hyldedesign tilbyder lampen praktisk opbevaringsplads, perfekt til at holde bøger eller personlige genstande lige ved hånden. Tilføjelsen af en USB-port gør det nemt at oplade elektroniske enheder, hvilket er praktisk for dem, der gerne vil holde deres telefon eller tablet inden for rækkevidde om natten. Kimo LED Square Shelve Væglampe kombinerer stil med funktionalitet og er det perfekte tilbehør til enhver soveværelsesindretning.

Se alle Kimo væglamper fra Lucande her
<hr><font size="+2">SUMANI GULVLAMPE</font>


SUMANI GULVLAMPE

Sumani LED Gulvlampe Black fra Lindby er den ideelle belysningsløsning til soveværelset, der kombinerer stil og funktionalitet på en elegant måde. Den sorte finish tilføjer et moderne touch til enhver indretning og skaber en hyggelig atmosfære. Med indbygget LED-teknologi giver denne gulvlampe en behagelig belysning og en energieffektiv drift. Den justerbare arm og hoved gør det let at dirigere lyset præcist, hvilket er ideelt til læsning eller afslapning i sengen. Sumani LED Gulvlampe er også nem at integrere i soveværelsets indretning takket være sit stilfulde design og funktionalitet.

Se begge Solvie gulvlamper fra Lindby her
<hr><font size="+2">SOLVIE LOFTLAMPE</font>


SOLVIE LOFTLAMPE

Solvie LED Loftlampe Round Hvid fra Arcchio er det ultimative valg til soveværelset, der kombinerer æstetik med funktionalitet på en forbløffende måde. Den hvide finish skaber en følelse af ro og fred, perfekt til et rum, der er designet til afslapning og hvile. Den indbyggede LED-teknologi tilbyder en behagelig og blødt lys, der ikke kun skaber en beroligende atmosfære, men også er skånsom for øjnene ved læsning eller afslapning før sengetid. Med sin runde form og minimalistiske design passer Solvie LED Loftlampe smukt ind i ethvert soveværelsesindretning uden at dominere rummet. Desuden er denne loftlampe let at installere og vedligeholde, hvilket gør den til den ideelle belysningsløsning til soveværelset. Med Solvie LED Loftlampe kan du skabe det perfekte miljø til en god nattesøvn og vågne op føle sig forfrisket og genopladet hver dag.

Se alle Solvie loftlamper fra Arcchio her
<hr><font size="+2">UMMA BORDLAMPE</font>


UMMA BORDLAMPE

Umma Bordlampe White/Satin Nickel fra Lindby er en sublim tilføjelse til ethvert soveværelse, der kombinerer elegance med funktionalitet. Den hvide/satin-nikkel finish tilføjer et strejf af raffinement og harmonerer perfekt med enhver indretning. Med sin stilfulde og kompakte design passer denne bordlampe perfekt på natbordet eller en sidebord. Den indbyggede LED-teknologi giver en behagelig belysning, der ikke kun er blid for øjnene, men også energieffektiv og langvarig. Umma Bordlampe tilbyder den perfekte balance mellem stil og funktionalitet og skaber en atmosfære af komfort og afslapning i soveværelset.

Se hele Umma serien fra Lindby her
<hr><font size="+2">KAISER IDELL VÆGLAMPE</font>


KAISER IDELL VÆGLAMPE

Et klassisk eksempel på en soveværelseslampe er denne Kaiser Idell Væglampe fra Fritz Hansen. Den kan placeres over eller ved siden af sengen og med sit patenterede drejeled, kan du justere skærmen og dermed lyset i den retning, du ønsker.
<hr><font size="+2">BIG FLOWERPOT VP2</font>


BIG FLOWERPOT VP2

Big Flowerpot VP2 fra &tradition er en pendel eller loftlampe, der sandelig også kan spille rollen som soveværelseslampe. Loftlampen kan sørge for det ”stærke” lys til f.eks. påklædning og denne røde charmetrold passer til soveværelset med det røde farvetema. Findes også i sort og hvid.
<hr><font size="+2">HOPE LOFTLAMPE</font>


HOPE LOFTLAMPE

Vi bliver simpelthen nødt til at nævne denne Hope loftlampe fra Luceplan. Det er en utrolig elegant lampe, der snildt passer ind i kategorien soveværelseslamper. Den fortolker en klassisk krystallysekrone rigtig godt, idet den med sine tynde plycarbonat Fresnel-linser skaber et hyggeligt spil af små glitrende refleksioner.
For mange mennesker er soveværelset ikke bare et rum, hvor vi sover, men også et frirum, hvor vi dyrker f.eks. yoga eller mediterer. Her kan bløde spotlys være perfekte for den rette stemning. En loftlampe, som kan være en dramatisk lysekrone, en pendel lampe - eller spotlys, i soveværelset er mange gange et ekstra plus, når man f.eks. skal sikre det rette lys ved påklædning.
Se vort store udvalg af soveværelseslamper her


Du er meget velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores

Stuelamper, Lamper til børneværelset, Udendørslamper, Spotlamper, Kontorlamper, Entrélamper, Standerlamper, Spisebordslamper, Badeværelseslamper, Reollamper