Soveværelseslamper

LAMPER TIL SOVEVÆRELSET
Dit soveværelse er dit personlige sted, som du kan indrette uden hensyntagen til, at andre også skal finde sig til rette. Uanset om vi har valgt et dramatisk, romantisk, moderne  - eller måske et lidt skørt - design, er belysningen efter mørkets frembrud vigtig for stemningen i rummet. Din soveværelseslampe skal være med til at sikre, at dit soveværelse er hyggeligt og roligt samtidig med, at den skal give tilstrækkeligt lys at læse ved. I de mørke vinteraftener er din lampe ofte det sidste, du ser - og det første, når du vågner om morgenen. Derfor er det vigtigt, at den er smuk og passer til din stil og indretning. Vi har mange lamper i forskellige stilarter, der passer fint til netop dit soveværelse - lige fra det helt moderne til den traditionelle elegance, det være sig væg-, bord- eller loftlamper


Et klassisk eksempel på en soveværelseslampe er denne Kaiser Idell Væglampe fra Fritz  Hansen. Den kan placeres over eller ved siden af sengen og med sit patenterede drejeled, kan du justere skærmen og dermed lyset i den retning, du ønsker.

Big Flowerpot VP2 fra &tradition er en pendel eller loftlampe, der sandelig også kan spille rollen som soveværelseslampe. Loftlampen kan sørge for det ”stærke” lys til f.eks. påklædning og denne røde charmetrold passer til soveværelset med det røde farvetema. Findes også i sort og hvid.

Vi bliver simpelthen nødt til at nævne denne Hope loftlampe fra Luceplan. Det er en utrolig elegant lampe, der snildt passer ind i kategorien soveværelseslamper. Den fortolker en klassisk krystallysekrone rigtig godt, idet den med sine tynde plycarbonat Fresnel-linser skaber et hyggeligt spil af små glitrende refleksioner.

For mange mennesker er soveværelset ikke bare et rum, hvor vi sover, men også et frirum, hvor vi dyrker f.eks. yoga eller mediterer. Her kan bløde spotlys være perfekte for den rette stemning. En loftlampe, som kan være en dramatisk lysekrone, en pendel lampe - eller spotlys, i soveværelset er mange gange et ekstra plus, når man f.eks. skal sikre det rette lys ved påklædning.
Se vort store udvalg af soveværelseslamper her


Du er meget velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores

Stuelamper, Lamper til børneværelset, Udendørslamper, Spotlamper, Kontorlamper, Entrélamper, Standerlamper, Spisebordslamper, Badeværelseslamper, Reollamper