Opret brugerGlemt adgangskode
Structures

Structures

Struktur, et enkelt og yderst eksplicit ord, der definere den måde hvor elementerne i et system er organiseret eller ligefrem struktureret. En struktur er en samling af elementer, der muliggør overførsel af forskellige kræfter.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Fra Offshore Racing til Contemporary Art

Der er solide personlige rødder ind I skibsbygning for folkene bag, og det er ikke bare joller, nej det er havets svar på vinddrevet Formel 1, nemlig Offshore racing.
Disse ekstreme racere er toppen af poppen inden for optimering af materialer og design. Alt er presset til det yderste og her implementeres de vildeste ideer og muligheder. Den konstante søgen efter nye løsninger og nye materialer er trukket med over i designet og tankerne i Structures.

Strukturer
De to grundlæggere, Jean-François og Nicolas Michon Pichelin, vælger i 2004 at melde bredt ud at de søger innovative tekniske løsninger, fra nytænkende designere og kunstnere. Hele konceptet med de anderledes og originale tanker og løsninger, øger tilgangen af opgaver og hæver løbende niveauet.

Niveauet steg yderligere i 2012 hvor Structures byggede oven på det rå design koncept. Nu er porteføljen af evner tillagt produktionen og markedsføringen af innovative design produkter helt ud til slutbrugeren. Det er blandt disse produkter at vi henter deres spændende belysningsløsninger.

De sindssygt spændende S7 Plug & Play serie samt de frække WAaf lamper er frugten af dette.

Ekspertisen
Structures er specialiserede udi design og produktion af objekter og strukturer, der laves enten i enkelt unika produktion eller i små eksklusive serier. Kunderne er kunstnere, designere, forlag, arkitekter og designere, men med de nye tiltag inden for belysning er denne base udvidet kraftigt.

I det kompetencerne oprindeligt kommer fra den maritime ”racer” industri er der spændende kompositmaterialer såsom kulfiber og glasfiber indover men det er så komplementeret af mere jordnære sager som hør og basalt.

I dag har firmaet fået trukket håndværkere ind der dækker hele spekteret inden for tilvirkning af metal, træ, tekstilfibre, læder, komposit og plastik. Og det er som med resten af firmaet på et højt fagligt niveau.  

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven