Surface

Grundlægger af LIGHT-POINT, Ronni Gol, mener, at deres produkter tilføjer noget ekstra til de omgivelser, de befinder sig i, både inden- og udenfor. Dette inkluderer naturligvis også Surface lampeserien, som formår at kombinere æstetisk enkelthed med den nyeste LED teknologi. Præcis som andre LIGHT-POINT lamper, herunder pendler, spots eller loftlamper, er denne lampeserie også karakteriseret ved dens rene linjer, tidløse og strømlinede udtryk samt minimalistiske design, der afspejler den populære skandinaviske designtradition.

Surface Lampe

Ekstraordinært for Surface serien er, at lamperne er blandt de tyndeste loftlamper på markedet, og kan derfor blende ind med loftet alle steder både inden- og udenfor hjemmet. En Surface lampe fås i forskellige farve og størrelser, og kan anvendes som ordinær loftlampe eller monteres på væggen, eller bruges som pendel ved hjælp af et suspension kit, så du hænge lampen op til to meter fra loftet, og skabe en hyggelig og indbydende stemning i højloftede rum. Find præcis den lampe, der passer til dit belysningsbehov med denne enkle og stilrene lampeserie!
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.