Tonone Pendler

Tonone Pendlerne er designet af den hollandske Anton de Groof, der samtidig er grundlæggeren af Tonone. Han startede virksomheden på baggrund af hans fascination af de enkle mekaniske håndværksredskaber. Det blev hans primære inspirationskilde i hans lamper, der samtidig er funktionelle i indretningen. Tonones pendler passer perfekt i forhold til tidens tendenser, hvor der er stor kærlighed til det rå og industrielle look.

Pendlernes rå og industrielt look, er perfekt afbalanceret med et elegant touch. Eksempelvis Atlas Pendel, hvor den lette glasskærm er kombineret med et mekanisk ophæng. Samt Beads Pendlerne, hvor det industrielle er kombineret med en lethed og elegance, i form af en visuelt svævende ring af lys. Find din favorit til kontoret, over spisebordet eller måske på en restaurant – uanset hvilken stil du sværmer for, finder du en Tonone pendel der komplimenterer din indretning.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.