Tonone Lamper

I 2013 blev Tonone grundlagt af Anton de Groof og har fortsat sin base s-Hertogenbosch i Holland. Grundlaget for deres design er fascinationen for traditionelle håndværksredskaber og mekanik. I samarbejde med lokale håndværkere, producerer Tonone industrielle og elegante lamper. Der bliver holdt skarpt øje med alle processer i forbindelse med produktionen, for at sikre at hvert produkt altid er af højeste kvalitet.

De går efter at vise at traditionelt mekanik og håndværksredskaber kan være en smukt, såvel som en funktionel løsning. Deres første lampeserie Bolt, er skabt med fokus på samlekonstruktionen, der kan indstilles med den tilhørende og ikoniske ’Tonone Umbraco-nøgle’. Det interessante mekaniske udseende fås som både bordlampe, væglampe, gulvlampe og loftlampe.

Mere om Tonone

Råt og industrielt design i den skandinaviske indretning


Tonone lampen integreres let i den skandinaviske indretning, som ofte er meget lyse. Lyset i hjemmene får rummene til at syne større, og der er derved plads til at indrette med mere råt og tungt interiør. Bring de rå elementer ind i form af industrielle lamper, der giver en god kontrast til de mere feminine ting, som blomster, billeder og andre nips-ting.

Udover et spændende design får du en praktisk belysning, der er enkel og stemningsgivende. Med industrielle designs indenfor både bordlamper, gulvlamper, væglamper og loftlamper, har du mulighed for at gennemføre din stil i hele indretningen med Lamper fra Tonone.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.