Topan

Hvis M&Ms var lamper ville de helt sikkert hedde Topan. VP6 pendlerne kommer i farverne gul, hvid, orange, rød, turkis, sort, Sort/guld, alu, mint og grøn, en sand fest af farver.

Verner Panton lavede her Pendlen alle andre ville ønske de havde tænkt på, og den produceres stadig her i Danmark af &tradition.

De hænger og kan håndtere det vildeste spil, af farver eller neutral hvid, uden at falde igennem, om det så er rummet de er i, eller dem selv. Nogle gange er den simpleste ting en af de mest varige og uforglemmelige. Topan Pendel VP6 er et genialt eksempel på dette.

Det var den første masseproducerede lampe af Verner Panton, der senere skulle blive efterfulgt af FlowerPot. Topan's enkelhed og kølighed viser sig at være et varigt og tidsløst indspark. Topan blev oprindeligt udviklet til hoteller og restauranter.

I Astoria i Trondheim, Norge, i 1960 brugte Panton sit tekstil design Geometry I-IV til gulve, vægge og lofter for at give rummet et ensartet billede. Topan pendlerne hang over det hele, for at gøre store værelser til mindre og mere intime rum.
Topan VP6 Pendel Matt Black - &tradition
Før DKK 1.695,00
Bestil før kl. 15:00, afsendes i dag (hverdage)
Topan VP6 Pendel Mat Hvid - &tradition
Bestil før kl. 15:00, afsendes i dag (hverdage)
Topan VP6 Pendel Mustard - &tradtion
Forventet på lager om: 3-5 dage
Topan VP6 Pendel Grå Beige - &tradition
Før DKK 1.395,00
Bestil før kl. 15:00, afsendes i dag (hverdage)
Viser 6 ud af 6 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.