Type
6 stk
Farver
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Materiale
6 stk
Mærke
6 stk

Topan

Hvis M&Ms var lamper ville de helt sikkert hedde Topan. VP6 pendlerne kommer i farverne gul, hvid, orange, rød, turkis, sort, Sort/guld, alu, mint og grøn, en sand fest af farver.

Verner Panton lavede her Pendlen alle andre ville ønske de havde tænkt på, og den produceres stadig her i Danmark af &tradition.

De hænger og kan håndtere det vildeste spil, af farver eller neutral hvid, uden at falde igennem, om det så er rummet de er i, eller dem selv. Nogle gange er den simpleste ting en af de mest varige og uforglemmelige. Topan Pendel VP6 er et genialt eksempel på dette.

Det var den første masseproducerede lampe af Verner Panton, der senere skulle blive efterfulgt af FlowerPot. Topan's enkelhed og kølighed viser sig at være et varigt og tidsløst indspark. Topan blev oprindeligt udviklet til hoteller og restauranter.

I Astoria i Trondheim, Norge, i 1960 brugte Panton sit tekstil design Geometry I-IV til gulve, vægge og lofter for at give rummet et ensartet billede. Topan pendlerne hang over det hele, for at gøre store værelser til mindre og mere intime rum.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven