Type
2 stk
4 stk
2 stk
2 stk
Farver
4 stk
4 stk
Materiale
10 stk
Mærke
10 stk

Twiggy

Foscarini har fået designet mange spændende lamper af de helt store navne. Marc Sadlers Twiggy serie er her så ingen undtagelse, og resultatet er lige så enkelt som det er smukt. En elegance og lethed der er opnået ved frivol brug af komposit materialer og friske øjne på den traditionlle tilgang til lampedesign.

Twiggy lamperne har et lineært, æterisk design kombineret med stærk fleksibilitet, som kendetegner den formelle elegance og lette sofistikerede fornemmelse. Twiggy er lavet af lakeret komposit materialer på en glasfiber base, og gulvlamperne samt bordlamperne er med lysdæmper.

Farverne spænder fra de rolige i sort og hvid over i de vilde og voldsomme i gul og rød. Derudover kan der vælges mellem loftlamper, pendler, bordlamper og to forskellige gulvlamper. Den spændstige Twiggy floor kan derudover vælges i en helt ny LED version.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven