Vibia

Vibia er en design virksomhed med bopæl i Barcelona. Barcelona er et sted med en høj grad af designkultur og viden indenfor design, så her har Vibia formået at sammensætte et førsteklassesteam af folk med en høj grad af viden inden for design og industri.

Hvis du mangler noget kant og stilrent til dit hjem, så skal du helt sikkert rulle igennem Vibias flotte kreationer af lys!

Se de flotte lamper her.
Mayfair Pendel Mat Grafit Grå - Vibia
Før DKK 4.995,00
Bestil før kl. 15:00, afsendes i dag (hverdage)
Viser 1 ud af 1 produkter

Vibia lamper

Fra at være en lokal virksomhed i Barcelona er de nu blevet en global virksomhed, hvor de er tilstede i 80 forskellige lande og derudover har de et datterselskab i New Jersey. De beskæftiger i dag over 100.000 medarbejdere.
Vibias mission er at skabe løsninger, der tilpasser sig individuelle behov. Vibia ønsker at forbedre forholdet mellem mennesker og deres omgivelser samt øge deres visuelle og følelsesmæssige velbefindende.

Lyset er hos Vibia et vigtigt element i arkitekturen og der bliver kredset om belysningen, så hvert rum bliver helt unik og en oplevelse at være i.
Deres mission er at deres produkter giver inspiration og overrasker, samt sørger for at hverdagen bliver lidt smukkere.

Om Wireflow fra Vibia


Med en lampe fra Vibia bliver dit rum inspireret, især ved deres lyskollektion, Wireflow. Wireflow er en meget smuk lyskollektion, der består af en række unikke og specielle pendlerlamper. Det er en nyfortolkning og en genopfindelse af den klassiske lysekrone. De tredimmensionelle geometriske linjer skaber en følelse af gennemsigtighed, der giver en fængslende grafisk fornemmelse. Disse pendellamper er helt klart et statement piece, der vil trække opmærksomhed til enten spisestuen, stuen, køkkenet eller et helt fjerde sted. Den linjeret 3D kollektion fås kun i sort.

Om Skan fra Vibia


En anden enestående lyskollektion fra Vibia er, Skan. Skan er en pendel kollektion, der fås i to størrelser, Ø30 og Ø60. Lyskollektionen Skan er en nyfortolkning på det klassiske design, der er kombineret med en overlegen belysningsydeevne. Lyskilden er LED, der giver et blødt og behageligt lysudfald, der gør at den er let at integrere i din indretning. Skan pendellamperne har et minimalistisk design, der kombinere de grundlæggende former og rene linjer. Lamperne kan købes i tre forskellige farver, mat hvid, mat rød og mat grafit grå.

De udvikler konstant på deres egen skræddersyede model, hvor de forsøger at skabe og bringe talenter sammen, i en organisation, hvor kreativitet og innovation er en vision, og hvor de konstant er på jagt efter nye og bedre koncepter. De lever og ånder for den spændende udfordring at udvikle førsteklasses produkter.

Vibia bliver også løbende anerkendt for deres designs. Heriblandt kan nævnes den smukke Wireflow, designet af Arik Levy, som har modtaget indtil flere priser. Bl.a. ”Wallpaper Design Award 2014” og ”EDIDA 2015 Elle Deco International Design Awards” og Flamingo pendlen som i 2016 fik tildelt ”Design Plus drevet af Light + Building” i Frankfurt.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.