Vibia
Type
6 stk
6 stk
27 stk
Farver
2 stk
2 stk
2 stk
Materiale
18 stk

Vibia

Vibia er en design virksomhed med bopæl i Barcelona. Barcelona er et sted med en høj grad af designkultur og viden indenfor design, så her har Vibia formået at sammensætte et førsteklassesteam af folk med en høj grad af viden inden for design og industri.

Hvis du mangler noget kant og stilrent til dit hjem, så skal du helt sikkert rulle igennem Vibia flotte kreationer af lys!

Varenummer: 8200900086570
Før DKK 4.255,00
DKK 3.404,00
Spar DKK 851,00
Info / Køb
Varenummer: 8200900086411
Før DKK 4.995,00
DKK 3.996,00
Spar DKK 999,00
Info / Køb
Wireflow Pendel Tetragon - Vibia
Varenummer: Wireflow Pendel Tetragon - Vibia
Wireflow Pendel Heksagon - Vibia
Varenummer: Wireflow Pendel Heksagon - Vibia
Wireflow Pendel Oktagon - Vibia
Varenummer: Wireflow Pendel Oktagon - Vibia
Wireflow Pendel Free Form 9 - Vibia
Varenummer: Wireflow Pendel Free Form 9 - Vibia
Wireflow Pendel Free Form 8 - Vibia
Varenummer: Wireflow Pendel Free Form 8 - Vibia
Wireflow Pendel Free Form 7 - Vibia
Varenummer: Wireflow Pendel Free Form 7 - Vibia
Wireflow Pendel Free Form 6 - Vibia
Varenummer: Wireflow Pendel Free Form 6 - Vibia
Wireflow Pendel Free Form 5 - Vibia
Varenummer: Wireflow Pendel Free Form 5 - Vibia
Wireflow Pendel Free Form 4 - Vibia
Varenummer: Wireflow Pendel Free Form 4 - Vibia
Wireflow Pendel Free Form 3 - Vibia
Varenummer: Wireflow Pendel Free Form 3 - Vibia
Wireflow Pendel Free Form 2 - Vibia
Varenummer: Wireflow Pendel Free Form 2 - Vibia
Wireflow Pendel Free Form 1 - Vibia
Varenummer: Wireflow Pendel Free Form 1 - Vibia

Vibia lamper

Fra at være en lokal virksomhed i Barcelona er de nu blevet en global virksomhed, hvor de er tilstede i 80 forskellige lande og derudover har de et datterselskab i New Jersey. De beskæftiger i dag over 100.000 medarbejdere.
Vibias mission er at skabe løsninger, der tilpasser sig individuelle behov. Vibia ønsker at forbedre forholdet mellem mennesker og deres omgivelser samt øge deres visuelle og følelsesmæssige velbefindende.

Lyset er hos Vibia et vigtigt element i arkitekturen og der bliver kredset om belysningen, så hvert rum bliver helt unik og en oplevelse at være i.
Deres mission er at deres produkter giver inspiration og overrasker, samt sørger for at hverdagen bliver lidt smukkere.

Om Wireflow fra Vibia


Med en lampe fra Vibia bliver dit rum inspireret, især ved deres lyskollektion, Wireflow. Wireflow er en meget smuk lyskollektion, der består af en række unikke og specielle pendlerlamper. Det er en nyfortolkning og en genopfindelse af den klassiske lysekrone. De tredimmensionelle geometriske linjer skaber en følelse af gennemsigtighed, der giver en fængslende grafisk fornemmelse. Disse pendellamper er helt klart et statement piece, der vil trække opmærksomhed til enten spisestuen, stuen, køkkenet eller et helt fjerde sted. Den linjeret 3D kollektion fås kun i sort.

Om Skan fra Vibia


En anden enestående lyskollektion fra Vibia er, Skan. Skan er en pendel kollektion, der fås i to størrelser, Ø30 og Ø60. Lyskollektionen Skan er en nyfortolkning på det klassiske design, der er kombineret med en overlegen belysningsydeevne. Lyskilden er LED, der giver et blødt og behageligt lysudfald, der gør at den er let at integrere i din indretning. Skan pendellamperne har et minimalistisk design, der kombinere de grundlæggende former og rene linjer. Lamperne kan købes i tre forskellige farver, mat hvid, mat rød og mat grafit grå.

De udvikler konstant på deres egen skræddersyede model, hvor de forsøger at skabe og bringe talenter sammen, i en organisation, hvor kreativitet og innovation er en vision, og hvor de konstant er på jagt efter nye og bedre koncepter. De lever og ånder for den spændende udfordring at udvikle førsteklasses produkter.

Vibia bliver også løbende anerkendt for deres designs. Heriblandt kan nævnes den smukke Wireflow, designet af Arik Levy, som har modtaget indtil flere priser. Bl.a. ”Wallpaper Design Award 2014” og ”EDIDA 2015 Elle Deco International Design Awards” og Flamingo pendlen som i 2016 fik tildelt ”Design Plus drevet af Light + Building” i Frankfurt.
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven