Opret brugerGlemt adgangskode
Vibia
Type
6 stk
6 stk
14 stk
Farver
2 stk
2 stk
2 stk
Materiale
6 stk

Vibia

Vibia er en design virksomhed med bopæl i Barcelona. Barcelona er et sted med en høj grad af designkultur og viden indenfor design, så her har VIbia formået at sammensætte et førsteklassesteam af folk med en høj grad af viden inden for design og industri.

Vibia lamper

Fra at være en lokal virksomhed i Barcelona er de nu blevet en global virksomhed, hvor de er tilstede i 80 forskellige lande og derudover har de et datterselskab i New Jersey. De beskæftiger i dag over 100.000 medarbejdere.
Vibias mission er at skabe løsninger, der tilpasser sig individuelle behov. Vibia ønsker at forbedre forholdet mellem mennesker og deres omgivelser samt øge deres visuelle og følelsesmæssige velbefindende.

Lyset er hos Vibia et vigtigt element i arkitekturen og der bliver kredset om belysningen, så hvert rum bliver helt unik og en oplevelse at være i.
Deres mission er at deres produkter giver inspiration og overrasker, samt sørger for at hverdagen bliver lidt smukkere.

Hos Vibia gør de en dyd ud af, at skræddersy løsninger til hjemmet. Der er mange muligheder for at få opfyldt lige netop de behov man har for design og belysning, farver og former.

De udvikler konstant på deres egen skræddersyede model, hvor de forsøger at skabe og bringe talenter sammen, i en organisation, hvor kreativitet og innovation er en vision, og hvor de konstant er på jagt efter nye og bedre koncepter. De lever og ånder for den spændende udfordring at udvikle førsteklasses produkter.

Vibia bliver også løbende anerkendt for deres designs. Heriblandt kan nævnes den smukke Wireflow, designet af Arik Levy, som har modtaget indtil flere priser. Bl.a. ”Wallpaper Design Award 2014” og ”EDIDA 2015 Elle Deco International Design Awards” og Flamingo pendlen som i 2016 fik tildelt ”Design Plus drevet af Light + Building” i Frankfurt.  

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven