VIND lækkerier til din oase

I samarbejde med Plantetorvet har vi lavet en LÆKKER konkurrence. Her er der virkelig mulighed for at vinde ALT til den udendørs oase, hvor hyggen er i fokus.

For at deltage i konkurrencen skal du blot tilmelde dig vores og Plantetorvets nyhedsbreve, hvilket du blot gør ved at tilmelde dig på nedenstående formular.

Tilmeld dig her:

Vilde præmier til en værdi af 28.529 DKK

Har du tilmeldt dig vores og Plantetorvets nyhedsbreve er du med i lodtrækningen om en VILD præmier. Læs med nedenfor, hvor du kan se hvad du kan vinde.

Vi finder én heldig vinder!

Præmier til en heldig vinder

Gavekort til Plantetorvet, værdi 12.500,- inkl. rådgivning af en af Plantetorvets gartnere til vinderen.
IC Out fra Flos, værdi 12.180,-
PC ToGo lampe fra HAY, værdi 549,-
Eggy Pop Out Ø55 fra CPH Lighting, værdi 2.300,-
Function Lyskæde fra House Doctor, værdi 1.000,-

Med et gavekort til Plantetorvet…

Med et gavekort til Plantetorvet.dk kan du få igangsat det haveprojekt, som du længe har gået at drømt om. En smuk have kan skabe glæde, når du kan sidde på din terrasse og kigge ud på den, men i den grad også, når du opholder dig i den. Det er her, hvor du kan koble af med din familie.

En god måde at trække haven helt ind til terrassen på er igennem de stilfulde højebede fra Grönfeld. De er super elegante til, at kunne lave opdeling på terrassen eller til at bruge som stilfuldt plante interiør.


En anden måde at få terrassen fyldt op med et rigt planteliv er igennem Plantetorvets store udvalg af krukker. Med gavekortet kan man få de rigtige krukker til terrassen, hvor i man kan plante de smukkeste blomster.

Et gavekort til Plantetorvet.dk kan også bruges til at anrette et nyt bed eller at få plantet en hæk rundt om huset, der kan skærme haven af og lukke hyggen inde. I disse projekter er jordforbedring fra Champost og gødning fra e-marker en nødvendighed og vil sikre dig de smukkeste planter i haven.
Designerlamper til den udendørs hygge

Designerlamper til den udendørs hygge

I Danmark elsker vi at være udenfor, og derfor er hyggen også et nøgleord når haven, terrassen eller altanen skal indrettes. Sommer i Danmark betyder lyse aftener, men når mørket falder på og ude-hyggen skal fortsætte, så sæt lys på dine omgivelser.

Måske er det dig, der bliver den heldige vinder af præmien, ellers kan du læse med her og få lidt inspiration til din udendørs oase.

Når det udendørs rum skal indrettes, er det en god ide at tænke på det som netop et rum, på lige fod med rum indendørs. Dernæst er det en god ide at have fokus på hvor du har udendørs strømudtag – måske skal der laves nye.

Ideer til brug af lamperne, som du netop nu kan vinde

Et udendørs loungeområde er perfekt til hyggen, det kan både skabes på terrassen, på altanen eller på græsset. Her kan en gulvlampe være helt ideel, og gerne en der giver et diffust lys fx IC Out lampen fra Flos. Fordelen ved det diffuse lys, er at når mørket falder på vil den oplyse ”rummet” på en behagelig og ikke blændende måde – næsten ligesom hvis du trækker månen helt tæt på.

Til det lille cafesæt på altanen, hvor strøm måske ikke er en mulighed er det helt ideelt med en ToGo lampe. PC Portable fra HAY er en moderne og god løsning. Med den opale skærm vil du opnå mere lys end ved en lukket ToGo lampe.

Skab fokus på dine udendørs omgivelser med Eggy Pop Out lamperne. Placer dem rundt i haven ved træer, buske eller bede – eller blot på græsplænen, her vil de med deres blide hvide lys lyse op som hvide månesten. Vil du lege med lyset kan du fx montere Philips Hue lyskilder i Eggy Pop lamperne.

På den overdækkede terrasse er en lyskæde næsten et must. Function lyskæden fra House Doctor er moderne og super flot hængende langs taget eller væggen. Med en lyskæde er hyggen i hus med det samme.

Har du brug for hjælp og vejledning til din udendørs belysning er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@lampemesteren.dk eller telefon 96 75 04 77

I hele maj måned kan du spare 15 % på en lang række udendørslamper.
Se alle vores udendørslamper her

Tusind tak til...

Flos, CPH Lighting, HAY, House Doctor og Plantetorvet, som har været med til at sponsorere denne konkurrence - så vi kan glæde vores kunder.