Vistosi

Det er Italiensk design og kvalitet og en af de mest markante italienske designfirmaer med belysning, med fremstilling i muranoglas.
Firmaet har samarbejdet med store designere som Vico Magistretti, Ettore Sottsass og Michele De Lucchi og samarbejder i dag med unge designere som Barbara Maggolo.
Poc Pendel Ø16 Sort - Vistosi
Før DKK 3.450,00
Bestil før kl. 15:00, afsendes i dag (hverdage)
Viser 1 ud af 1 produkter

Vistosi lamper

Vistosi har virkelig formået at blande alle forhold. Alle lamper er en blanding af design og kunst samt håndværk og industriel produktion.

Vistosi kom til verden i 1960 og firmaet har alle år haft en stor passion for lys, og har haft fokus på research og en høj grad af kreativitet. De har formået at skabe innovative og samtidig helt klassiske lamper, som kan bruges i de flestes hjem og som vil kunne følge dig år efter år.

Kollektionen består af pendler, bordlamper, væglamper og gulvlamper og der er både helt klassisk design og kunstneriske udformninger. Lucciola er bl.a. en klassisk lampe designet i 1991, som er blevet kopieret mange gange og som er indbegrebet af en tidsløs lampe.

Poc er en af de nye lamper hos Vistosi designet af Barbara Maggolo og denne lampe har en helt klassisk form. Men i designet er der leget med farverne og disse bliver i skabt i produktionen af glaspusteren, så hver enkelt lampe er helt unik.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.