WallPipe Boligtilbehør


Wallpipe blev landskendt da de deltog i den danske version af Løvernes Hule på DR. Med Idéen om at skabe rå og rustikke lamper ved at genbruge vandrør, gik Wallpipe derfra med en ny samarbejdspartner; Christian Arnstedt. Deltagelsen i programmet satte for alvor gang i det lille firma, der startede som et hjemmeprojekt hos virksomhedens indehaver, Lisbeth Grove Mikkelsen.

Udover lamper af gamle vandrør, har Wallpipe lysestager i deres kollektion, som er lavet ud fra samme princip. Candle Pipe lysestagen med plads til tre kronelys, samt den enkle LuxPipes i forskellige størrelser. Et minimalistisk, råt og bæredygtigt valg, der giver personlighed og identitet i indretningen. Vær opmærksom på at hvert enkelt produkt er helt unik, da de er lavet af genbrugsrør, der har hver deres historie og fortid. Lysestagens rå look passer perfekt i den nordiske indretning og skaber en smuk kontrast til de lyse farver i indretningen.

Se udvalget af unikke Wallpipe lamper her
Viser 3 ud af 3 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.