Zanini de Zanine
Type
2 stk
Farver
1 stk
1 stk
Mærke
3 stk

Zanini de Zanine

Zanini de Zanine

Zanini de Zanine er født i Rio de Janeiro i 1978, hvor han også har studeret industrielt design på den katolske Institut. Som søn af designeren og arkitekten José Zanine Caldas, der samarbejdede i sær med Oscar Niemeyer, voksede han op og har set sin far arbejder på arkitektoniske, skulptur og design projekter.

Zanini de Zanine samarbejdede med Sergio Rordigues, hvor han producerede sit første design, og fik sin kandidatgrad i industrielt design fra Puc-Rio University i 2002. Et år senere, kastede han sig i produktionen af massive træstykker lavet af elementer indsamlet fra nedrivningspladser.
Fra 2005 arbejdede han på en ny serie af industrielle møbler lavet af træ og andre materialer, såsom plast, methracrylate eller metal. Zanini de Zanine modtog de mest prestigefyldte designpriser i Brasilien og i hele verden, pga hans kunstneriske tankegang.
I 2011 skabte han atelier Zanini, der samler de forskellige kreative verdener, hvilket gør det muligt ham til at udvikle sine projekter fra A til Z.


Mest populære
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven