Zanini de Zanine

Zanini de Zanine

Zanini de Zanine er født i Rio de Janeiro i 1978, hvor han også har studeret industrielt design på den katolske Institut. Som søn af designeren og arkitekten José Zanine Caldas, der samarbejdede i sær med Oscar Niemeyer, voksede han op og har set sin far arbejder på arkitektoniske, skulptur og design projekter.

Zanini de Zanine samarbejdede med Sergio Rordigues, hvor han producerede sit første design, og fik sin kandidatgrad i industrielt design fra Puc-Rio University i 2002. Et år senere, kastede han sig i produktionen af massive træstykker lavet af elementer indsamlet fra nedrivningspladser.
Fra 2005 arbejdede han på en ny serie af industrielle møbler lavet af træ og andre materialer, såsom plast, methracrylate eller metal. Zanini de Zanine modtog de mest prestigefyldte designpriser i Brasilien og i hele verden, pga hans kunstneriske tankegang.
I 2011 skabte han atelier Zanini, der samler de forskellige kreative verdener, hvilket gør det muligt ham til at udvikle sine projekter fra A til Z.

Flora Gulvlampe - SLAMP
Vælg variant for lagerstatus
Flora Pendel M - SLAMP
Før DKK 5.800,00
Vælg variant for lagerstatus
Flora Pendel S - SLAMP
Vælg variant for lagerstatus
Viser 3 ud af 3 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.