Goodnight Light Lamper

Med base i Barcelona, designer Goodnight Light lamper, med udgangspunkt i filosofien om; at godt design spiller en væsentlig rolle på det moderne barns værelse og at fantastisk design ikke kun er for voksne. Deres lamper appellerer derfor i samme grad til børn, som til voksne. De rene linjer og nostalgiske referencer passer ind i ethvert miljø og dekorerer hjemmet med en drømmeagtig poesi. Det engelske par; Eva og Marke Newton fra Liverpool er medstifter af Goodnight Light. De har de seneste 15 år boet skiftevis mellem Paris og Barcelona, hvor Goodnight Light har deres værksteder. Evas kunstneriske evner er fremhævet i designet, ligesom hendes speciale indenfor børnenes verden også tydeligt ses. Kombineret med Markes verden fuld af magi og poesi, skaber de fantasifulde lamper for Goodnight Light – Made in Spain.

Blandt andet skal du lægge mærke til deres lamper i vinyl; The Boat og The Duck-Duck lamperne. Et avanceret produkt, der er produceret i Spanien i stærkt vinyl. Lamperne har henholdsvis fået form efter barndommens origami både/hatte og den gule badeand, som de fleste har stiftet bekendtskab med som barn. De dekorative lamper er genopladelige og designet til at bringe med over alt. De skaber især glæde på børneværelset og i poolen, hvor de 100% vandtætte lamper flyder over vandet og giver et stemningsfuldt lys.
Viser 3 ud af 3 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.