Lumini Lamper

Brasilianske Lumini er en af de bedste belysningsproducenter fra Sydamerika.
De er blandt andet kendte for de populære Bossa, Mini Bossa, Bossinha og Super Bossa pendler.

Bossa serien er f.eks. designet af Fernando Prado og har modtaget mange flotte hædersbevisninger. Deriblandt den eftertragtede "Red dot - bedste af det bedste - pris 2007".

Se de flotte lamper fra Lumini herunder.
Um Væglampe Hvid - Lumini
Vejl. pris DKK 5.899,00
Varen er på lager
Viser 2 ud af 2 produkter

Mere info om Lumini lamper

I over 30 år har Lumini haft førertrøjen på indenfor design af lamper i Sydamerika. Lumini er et brasiliansk brand indenfor lys, som er opvokset blandt arkitekter og lysdesignere. Normalt ville man ikke sammensætte Brasilien med design indenfor lamper, men her overrasker de. Deres filosofi er at de ved, hvor vigtigt lyset er for menneskets velbefindende, og de har derfor dedikeret sig til at forbedre deres forbrugers livskvalitet i de sidste 35 år.

Lumini har igennem tiden modtaget op til flere priser og awards, for deres unikke og smukke lamper. Deres Bauhaus serie har modtaget den anerkendte Design Excellence Brazil Award for det bedste produkt i 2011.

Priser og Awards som Lumini har modtaget gennem tiden:
-Mcb fra museu da casa brasileira
-iF for Best design i flere kategorier
-iF gold – De bedste blandt iF modtagerne
-Red Dot Award fra design zentrum nordrhein westalen
-Good Design tildeles af chicaco museum of architecture & design
-German Design Award fra The German Design Council
-DESIGN PLUS fra the initiative form und leben
-IDEA USA fra the industrial designers society of america (IDSA)
-IDEA Brasil some r den Brasilianske pendant
-Top XXI fra ARCDesign magazine
-Ida some r International Design Awards
-Brazil design award
-Brazil faz design

Igennem deres selekterede sortiment finder du en lang række af interessante, elegante og unikke lamper, der alle holder sig i et stilrent og elegant design, som ofte gemmer på et overraskelsesmoment. Det er lamper der aldrig bliver kedelige at kigge på, samt er en god investering hvis du elsker at have noget smukt med former og kant at kigge på. Lumini er tidsløst design, der aldrig går af mode.

Deres kollektioner og produkter er baseret på design, enkelhed og teknologi. De lægger stor vægt på deres tekniske udvikling. Lumini producerer både pendler, gulvlamper, bordlamper og udendørsbelysning. De er blandt andet kendt for deres populære Bauhaus lamper, der er designet af Fernando Prado. Bauhaus lampen er en smuk lampe, der er enkel og stilren, som passer ind overalt, f.eks. over køkkenbordet eller skrivebordet. Lampen er roterbar, og kan drejes hele 360°, hvilket gør det muligt for forbrugeren at dreje lyset præcis derhen, hvor de har behov for det. Bauhaus lampen kan enten fås i sort eller hvid, og er udført i metal.

Bossa lampen fra Lumini er en innovativ og funktionel pendel, der er flere lamper i én. Hvis du tager et let træk i lampen, så vælger du hvordan skærmens stillinger og dermed ændre lysets retning. Denne smukke pendel kan fås i flere størrelse og farver, sort, hvid og specialmodeller i guld eller sølv.

Lampen Bossinha er meget yndefuld og smuk lampe, der er et enormt innovativt brasiliansk produkt. Bossinha fås i enten sort, hvid og grå, samt to elegante farver i guld eller sølv. Det er en lampe der skaber et flot og behageligt lys, med en flot lyseffekt.

Få de rene linjer med et touch af Brasilien igennem deres Lumini lampeserier.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.