Om Lampemesteren

Velkommen til Lampemesteren.dk

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Mød vores Team

Hos Lampemesteren har vi et godt hold af medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe dig.


Kvalitet og design

Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.

En oplevelse

Da vi mener at det skal være en oplevelse at købe en designerlampe vil du kunne læse om både lampernes og designernes historie. Vi ønsker at du skal kende lampen og dens historie, så du ikke blot køber en belysningskilde, men et unikum. Ligeledes vil du kunne læse detaljerede beskrivelser og tekniske informationer om alle vores lamper. Desuden har vi gjort meget ud at fortælle om de forskellige designere og fabrikaterne af lamperne.

Mød os på de Sociale medier

Vi holder dig opdateret, med de nyeste tendenser og nyheder indenfor belysning. Følg os på de sociale medier, hvor du i øvrigt har mulighed for at deltage i konkurrencer og følge med i gode tilbud og kampagner. Bliv desuden inspireret af stemningsfulde billeder, med belysning til hele hjemmet – Læs mere her

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt

Da vi også har en fysisk forretning i Ringkøbing, er du sikker på at der er en fagmand bag salget. På vores internetshop vil du kunne finde din nye lamper til gode priser, samtidig med at du har muligheden for, til enhver tid at bestille lamper hjemme fra sofaen og få dem leveret fragtfrit lige til døren, ved køb af alle lamper samt skærme og ledninger ved køb for over DKK 499 kr.

Nyheder

Vi gør en stor ære ud af at være med på det nyeste og dette vil du kunne følge med i her på siden. Vi vil løbende opdatere nyhedsspalten, så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor designbelysning.

E-mærket

Lampemesteren.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.

Trustpilot

Se en masse af vores kunders positive oplevelser og anmeldelser på Trustpilot.

Flere steder i verden

Flere steder i verdenLampemesteren ønsker konstant at udvikle sig som markedets førende lampebutik, derfor har vi en professionel bestyrelse som udover ejer Morten Brændgaard består af Rasmus Skov fra Skisport.dk, Peter Bur Andersen fra BRIQ briqgroup.com, Morten Villumsen fra MV Consult ApS, Gitte Brændgaard og Jørgen Bækgaard fra Lampemesteren.

Lampemesterens kerneværdier

 • Vi er fagfolk og har sans for kvalitet og god service
 • Vi er kunde- og resultatorienterede
 • Vi er altid klar til at yde det ekstra for vores kunder
 • Vi er topengagerede og motiverede for at hjælpe dig med lige netop din ordre
Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os endeligt hvis der er spørgsmål til lamper, lys, lyskilder eller andet der måtte være.
Vi er der for vores kunder både før, under og efter købet hos os.

På telefon: 96 750 477
På mail: info@lampemesteren.dk

Hos Lampemesteren passer vi på miljøet! Vi gør alt hvad der er muligt for at genbruge pap og emballage, og undgår helst plastik i vores forsendelser. Alt det pap vi modtager trevles og genbruges som fyld og beskyttelse i de kasser der sendes ud, hvilket letter en korrekt og miljørigtig bortskaffelse hos slutkunden.

Åbningstider for besvarelse af kundehenvendelser

Kundeservice : +45 96 750 477
E-mail: info@lampemesteren.dk
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Firmaoplysninger

Lampemesteren.dk A/S
Birkmosevej 18
6950 Ringkøbing
Danmark

CVR-nr. : 24210081
Bank : Ringkøbing Landbobank
Konto-nr. : 7670 0004589276
IBAN-nr. : DK3676700004589276
Swift: RINGDK22
Etableret: 1999