Andrea Tosetto

Andrea Tosetto er født i 1959 i Mestre. Efter at have deltaget i Kunstskolen og Kunstakademiet i Venedig, startede han i 1977 som 18-årig hos Studio Italia Design. Det var hans far, Angelo Tosetto, der grundlagde virksomheden i 1950’erne. Andrea Tosetto overtog hurtigt styringen, hvilket havde stor betydning for virksomhedens udvikling. Han er blandt andet manden bag den fantastiske Kelly Serie fra Studio Italia Design.

Siden 2013 har Andrea Tosettos søn, Massimilano Tosetto, været en del af Studio Italia Design. Han er dermed den tredje generation ved roret i familiefirmaet, der har til opgave at bevare dets arv og bringe det videre i det 21. århundrede.

Studio Italia Design

Med en perfekt balance mellem form og funktion, skaber Studio Italia Design elegante, praktiske og smukke lamper. De kombinerer den basale forståelse for glasarbejde, metalhåndværk og lyssætning med den nyeste teknologi indenfor belysning. Så selvom værkerne er både innovative og moderne, kan man stadig få øje på de karakteristiske træk ved produktet, som forarbejdningsmetoder og kvalitetsmaterialer.

Det italienske familiefirma har fortsat base i Venedig, hvor de producerer kvalitetslamper, der lever op til det prestigefyldte mærkat ”Made In Italy”. De har løbende samarbejde med internationale designere, som har været med til at skabe unikke lamper. Eksempelvis den populære Nostalgi Pendel, som findes i flere forskellige former og materialer.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.