Anglepoise Væglamper

Den bedst kendte Anglepoise lampe, er den funktionelle og fleksible bordlampe Original 1227 Bordlampe. På baggrund af en nyopfunden fjeder, skabte George Carwardine i 1935 lampen, som siden har været stor inspiration for mange andre lamper – bedre kendt som den klassiske arkitektlampe.

Det elegante look fra arkitektlampen er blevet til en hel serie af lamper. Blandt andet Original 1227 væglampen, der fås i to forskellige udgaver – en simpel væglampe, som har samme stilrene skærm, der kan justeres i den retning man ønsker, samt en udgave, hvor den fleksible svingarm er en del af det funktionelle design. Med svingarmen har man mulighed for at trække lyset ud fra væggen, hvilket gør den fantastiske som sengelampe i forbindelse med en elevationsseng. Med den blanke sorte overflade, passer den let ind i den moderne skandinaviske stil, hvor den bidrager med eksklusivt udtryk i indretningen.

Som læse- eller arbejdslampe, er Anglepoise væglampen helt ideel. Den fleksible lampe justeres, så man får en direkte belysning, hvor man har behov for det. Den enkle og klassiske lampe kan anvendes overalt i boligen – i stuen, som sengelampe eller over det fortrukne arbejdsområde i køkkenet, hvor der er behov for et godt arbejdslys.
Viser 18 ud af 18 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.