Opret brugerGlemt adgangskode
Design by us
Type
6 stk
21 stk
6 stk
1 stk
1 stk
Farver
2 stk
2 stk
3 stk
1 stk
5 stk
12 stk
2 stk
2 stk
7 stk
Materiale
26 stk
1 stk

Design by us


Design by Us er på ingen måde et normalt set-up…   at kalde dem noget så ordinært vil bare gøre dem fornærmede, og kan ende med at man finder et afrevet multifarvet plysfår i sin seng som en del af den hellige design intifada der nu er nedkaldt.


FILOSOFI (Sikkert udtænkt på en lilla divan med frynser)
"Vi forsøger ikke at være et typisk skandinavisk design firma. Når der skal designes er det den store palet der findes frem, i jagten på løsninger der er mere farverige, iøjnefaldende og sjove. Vi ønsker at skubbe vores æstetik væk fra det helt jordnære og træde vande hvor det er rigtigt dybt, der hvor succes er sværere at opnå, men hvor sejrens sødme emmer af parfumeret sukker-chok i Champagne-ligaen.”


OM (Den pæne version på mute)
Design by Us er en multiagerende ultrafleksibel design smedje, der har specialiseret sig i alt inden for designløsninger og tilbyder komplette interiør koncepter til både boliger samt det kommercielle marked. Gennem deres fantasifulde og utraditionelle tilgang til interiør koncepter, produkter og møbler, har de skabt deres eget sprog inden for Gonzo-Design.

Et design team proppet med energiske individer, er den kraft der puster til virksomhedens konstante udvikling. Inspirationen stammer fra moderne tendenser og personlige værdier, der først vold-høstes og dernæst anvendes i deres design løsninger. Sammen med et ordentlig lokum humor garneret med nysgerrighed, er dette blevet et varemærke for Design By Us og deres unikke designs.

Deres portefølje af møbler og produkter består af borde, stole og belysning, der forhandles i hele Europa. Vi er rigtigt glade for nu at vores showroom nu er invaderet af disse farverige festoriginaler.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven