Opret brugerGlemt adgangskode
Design by us
Type
6 stk
21 stk
6 stk
1 stk
1 stk
Farver
2 stk
2 stk
3 stk
1 stk
5 stk
12 stk
2 stk
2 stk
7 stk
Materiale
26 stk
1 stk

Design by us


Design by Us er på ingen måde et normalt set-up…   at kalde dem noget så ordinært vil bare gøre dem fornærmede, og kan ende med at man finder et afrevet multifarvet plysfår i sin seng som en del af den hellige design intifada der nu er nedkaldt.


FILOSOFI (Sikkert udtænkt på en lilla divan med frynser)
"Vi forsøger ikke at være et typisk skandinavisk design firma. Når der skal designes er det den store palet der findes frem, i jagten på løsninger der er mere farverige, iøjnefaldende og sjove. Vi ønsker at skubbe vores æstetik væk fra det helt jordnære og træde vande hvor det er rigtigt dybt, der hvor succes er sværere at opnå, men hvor sejrens sødme emmer af parfumeret sukker-chok i Champagne-ligaen.”


OM (Den pæne version på mute)
Design by Us er en multiagerende ultrafleksibel design smedje, der har specialiseret sig i alt inden for designløsninger og tilbyder komplette interiør koncepter til både boliger samt det kommercielle marked. Gennem deres fantasifulde og utraditionelle tilgang til interiør koncepter, produkter og møbler, har de skabt deres eget sprog inden for Gonzo-Design.

Et design team proppet med energiske individer, er den kraft der puster til virksomhedens konstante udvikling. Inspirationen stammer fra moderne tendenser og personlige værdier, der først vold-høstes og dernæst anvendes i deres design løsninger. Sammen med et ordentlig lokum humor garneret med nysgerrighed, er dette blevet et varemærke for Design By Us og deres unikke designs.

Deres portefølje af møbler og produkter består af borde, stole og belysning, der forhandles i hele Europa. Vi er rigtigt glade for nu at vores showroom nu er invaderet af disse farverige festoriginaler.

Mere om lamper fra Design by Us

Design by Us består af et tværfagligt designstudie, som har sat dedikation i at finde designløsninger indenfor interiør. Kendetegnet ved Design by Us belysning er deres mål for at skabe alsidige, kreative og iøjnefaldende designs.  Deres filosofi er ikke at være et typisk skandinavisk designfirma, men et designfirma som hiver den store palet frem, når der skal designes, samt i jagten på løsninger der er mere farverige, iøjnefaldende og sjove.

Brandet blev etableret i 1990’erne af Rasmus Larsson og hans familie. Hvor deres inspiration stammer fra moderne tendenser og personlige værdier, som anvendes i deres designs, sammen med en god portion humor og nysgerrighed, er dette blevet et varemærke for Design by Us unikke designs. De har igennem deres utraditionelle tilgang formået af tilføre noget fantasifuldt til deres belysnings-kollektioner og skabt deres eget sprog indenfor Gonzo-Design.
 
Design by Us har et meget spændende og unikt lampesortiment, som tager form om nøgleordene, smukke, dekorative, elegante, dynamiske, retro, kunstneriske lamper, som udformer sig igennem nogle lækre materialer, der er blevet kælet for.  Sortimentet er bredt og meget forskelligt fra hinanden, og består af væglamper og pendler.

Ballroom lamperne m. flere


I sortimentet er der blandt andet  "Ballroom" som er en moderne lampe i glas, og et samlingspunkt for godt design, detaljer og farver. Det er en lampe, hvor der er blevet kælet for detaljerne, som opstår når produkter bliver mundblæst og derefter håndmalet. Ballroom lampen fås i 4 unikke farver, som grøn, smoke, rose og amber. Enestående detaljer findes i denne lampe, blandt andet ved den håndmalet kant i henholdsvis sølv og messing.

Addicted to Us er en elegant lampe med råt og fint udtryk med dens flotte former, dekorativ, stilrenhed, samt materialernes kombination giver lampen et helt unik look. Denne unikke lampe findes i tre varianter, hvor der samtidig er kælet for detaljerne igen, ved at lampen er mundblæst i glas, samt lækre materialer som læder og pulverlakeret stål.

Vintage lampen er den unikke og enestående lampe, vi har set længe, som virkelig har overgået sig selv i kreativitet og nytænkning. Hver lampe er håndsamlet og består af en samling antikt glas fra 1950-60erne, med en håndlavet skygge og krom base. Der er ikke én af disse vintage lamper, som er ens, så hvis du ønsker en helt unik lampe, så er denne måske sagen.

Deres belysning giver den atmosfære af hygge, hvor deres design kan give din indretning den sidste kant. Design by Us lamper kan blive samlingspunktet for din stue, dit køkken eller dit soveværelse – de kan gøre et rum til unikt og spændende med deres interessante og legende former for design og farver.
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven